Sunday, February 21, 2010

not just a show ~

moii ! en ole vielä käynyt siellä kampaajalla (aika varattu hiihtolomalle ♥) mutta päätin nyt kuitenkin postata ennenkin sitä.

pitkästä aikaa päivän asu ! vaatteet on melkein kaikki jostain randomkaupoista suomesta, joten ei niistä nyt sen enempää. kynnetkin on tylsät, sellaset sotkuset vaalenpuna-pinkki-vaaleansininen -vinoruudulliset, etten nyt viitti laittaa niistä tarkempaa kuvaa - varsinkin kun vasemman käden kynsiä ei ole edes lakattu.


ihmetyttää semisti että miksi mulla on melkein aina pidennykset päässä tänne postatuissa kuvissa... en meinaan käytä niitä melkein ikinä. kouluun ei jaksa laittautua muutenkaan (oon aika kauheen näkönen siellä kun en käytä ees piilareita :---D) ja viikonloppuinakin vaan sillon kun lähtee jonnekin, niin eipä niitä oikein tule käytettyä. sitä paitsi mun paremmat ja oikeesti pitkät pidennykset on atm sarilla lainassa + edelleen vaaleat joten ei niitä oikein voikaan käyttää. tykkäänkin tosin ehkä itelläni enemmän lyhyemmistä hiuksista, muttajoo.

seuraavana olis tarkotus vihdoinkin tehdä se tyylihistoriapostaus. tai lempibändit II, toi edellinen kun on ehtiny jo "vanhentua". :D

2 comments:

Sharlet said...

Hihii. Palautan ne pidennykset joku päivä. mä vaan aina unohan ne. Tuon ne samalla sitten sun korvaläppysten kanssa :3

Chupu said...

^ joo ei mitään kiirettä kun en kuitenkaan käytä niitä :'>