Thursday, November 18, 2010

Selling some clothes from cocolulu & yesstyle !

..okei en puhu mitään blogin epäaktiivisudesta tällä kertaa. Päivitän kunnolla heti kun ehdin eli todennäköisesti joskus joulukuussa kokeiden ja kuvistöiden tekemisen jälkeen.

Muttasiis, olisin myymässä muutamia vaatteita. Ja jos jotakuta kiinnostaa, mulla on jonkin aikaa ollut Japsirokissa myyntitopsa, josta löytyy lähinnä jiirock-krääsää (levyjä, dvd:eitä, keikkapaitoja yms). Kyllä, yritän epätoivoisesti saada rahaa. XD

Cocolulun laukku. En ole hirveästi käyttänyt sitäkään, kun ei ole ollut tarvetta niin isolle laukulle. Niinjoo tosiaan tämän koosta on vähän kyselty--- tästä kuvasta saa ehkä jonkinlaisen käsityksen.
Hinta: 20€ VARATTU
VeJanien mekko, Yesstylestä näkee taas jotain yksityiskohtia joita en itse jaksanut alkaa kuvailemaan. Kokeiltu kerran päälle. One size.
Hinta: 10€

Hinnoista saa yrittää tinkiä, varsinkin jos halukkaita ostajia ei ole paljon, koska päätarkoituksenani on kuitenkin saada näistä edes vähän rahaa. Ja kyselkää toki tarkempia kuvia (+ mittoja), nuo nyt ovat aika... epäselviä enimmäkseen. Maksutavoista suosin tilisiirtoa, mutta myös rahan lähettäminen kirjeessä käy (tai miittaus kouvolassa). Postikulut ovat jotain 3 eurosta ylöspäin, käyn sitten aina postissa kyselemässä tarkemmin. + Sano heti jos olet oikeasti ostamassa jotain, että osaan laittaa sen varaukseen !

Jos kiinnostaa, niin laita kommenttia tai lähetä sähköpostia osoitteeseen chibichupu[at]tsuki-no-hikari.com !

13 comments:

Anonymous said...

Mulle on nyt vähän epäselvää et kuinka isot noi cocolulun housut siis on? En oikein näistä Japanin mitoista mitään tajua...

Chupu said...

ehm... en tiiä mitoista oikein mitään niin en osaa sanoa mitä kokoa vastais suomessa mutta mitoista--- lantio on noin 84cm, vyötärö 76cm ja housujen pituus 76cm.

Chupu said...

^ siis lahkeen pituus on toi 76 !

hiirulainen-95 said...

itselläni on tosi paksut pohkeet mutta haluaisin nuo housut, pohje on paksuimmasta kohdasta noin 33cm ympärysmitaltaan ja useimmat housut jää siihen kohtaan sitten jumiin, luuletko että nuo farkut menisivät kun on kuitenkin japsikokoa?

t. selitän epä selvästi

Chupu said...

todennäkösesti menis koska ne menee mullekin vaikka itelläni on suurinpiirtein toi sama pohkeenympärys :')

tokie said...
This comment has been removed by the author.
JAN said...

Minkä kokonen toi CoLun kassi oikein on? Ja millasta materiaalia? :)

Oisin myös mahd. kiinnostunu ostamaan ton VeJanien onepiecen riippuen nyt vähän tosta laukusta :D

Chupu said...

tokie: housut ei oo vielä menny eikä kukaan ole niitä varsinaisesti varannutkaan, mutta jos nuo edelliset kyselijät on vielä kiinnostuneita niin sitten--- en tiiä. mutta jos ne ei ilmottele mitään niin saat ne !

JAN: se on noin 40cm pituussuunnassa ja päädystä mitattuna joku 22cm korkea. ja materiaali... no, se on kangasta :__D sellasta jännää vähän liukasta ja ehkä jossain määrin vettä hylkivää.

sori kun en osaa vastata selkeesti mihinkään :<

tokie said...
This comment has been removed by the author.
Chupu said...

tokie: yes yes, itse asiassa laitoinkin ne sulle tossa hetki sitten varaukseen :') lähettele vaikka sähköpostia (chibichupu@tsuki-no-hikari.com) niin voidaan sopia maksuista ja tällasista.

röspe said...

oi hei mua sillee kiinnostais kyl toi cocolulun laukku! Ja se kun ei oo näköjää viel sattunu meneen, mut mite niinkö meinasit sen postittamisen yms kanssa, kuka sen maksaa vai miten kun turus asun?

Chupu said...

joo laukku ei ole vielä mennyt, laitoin sen sulle varaukseen. :)

ja postituksista & maksuista... no, maksaa voi joko tilisiirrolla tai lähttämällä rahat käteisellä kirjeessä. molemmissa tapauksissa laitan paketin postiin sitten kun rahat on tullu.

Rospe said...

moikka ! löysin ihan sattumalta blogisi ja rakastuin tuohon mekkoon ! mitä kokoa se mahtaa olla ? :)