Wednesday, August 1, 2012

夏だー!

Heippati~ n___n
Ajattelin taas vähän päivittää jotain pientä viimeaikaisista tapahtumista. Tai ehkä enemmänkin tapahtumien puutteesta..... Mutta no, olenpahan ainakin ehtinyt lukea yo-kokeisiin. Ja tehdä kaikkea merkityksentä, mhahaha.

First things first, eli irtisanouduin Tykkimäestä heinäkuun puolivälissä. Syynä ihan yksinkertaisesti ajan puute muuhun, kuten opiskeluun ja erityisesti lomailuun. 2 kuukauden työsuhde riitti mulle ihan hyvin + matkarahaakin oli jo tarpeeksi. :D Enkä muutenkaan ole "vapaa-aika alkaa sitten eläkkeellä"-tyyppiä (...), mulla on enemmänkin sellainen jokseenkin kyseenalainen "miksi käydä töissä jos ei ole pakko"-asenne.

Tuo kuva on muuten otettu maailmanpyörästä, jossa päästiin menemään sellaiset 6 kierrosta ehkäpä..... Laitekuljettajat ei edes uskoneet, että olivat unohtaneet meidät sinne, mutta mitäs pienistä. XD Ja kuvassa näkyvään Loop Fighteriin Sini pakotti mut aikasemmin kesällä. Ei uudestaan kiitos, en ole masokisti.

Valkealan maalaismaisemaa ! Ollaan käyty Shikon kanssa aika paljon pyöräilemässä viimeaikoina, mm. Lappalanjärven ympäri ja muita kivoja reittejä.

Iskälläkin on tullut käytyä... Pääsin tekemään koristelut ~2h uunissa viihtyneeseen kakkuun. Huomatkaa kissapatsas/mikälie talouspaperirullan vasemmalla puolella, se on tuliainen meidän viime Osakan matkalta. :') Siinä lukee muistaakseni 「幸せこい、こい、やってこい」 eli se taitaa olla jonkinlainen onnentuojahihhuli.

 

Ruokaa! Mansikka-halloum-persikka-pinjansiemensalaattia + riisiä ja teriyakikana (jotka jäi kuvasta).
...oonko ikinä maininnut miten paljon rakastan ruokaa? ♥ Ja ruoanlaittoa samoin. Ja leipomista. Ja karkkien keittämistä. Ja grillaamista. Ja ruoan koristelua.Artsu ♥ Sillä mahtaa olla yksinäistä nyt... No, siitä lisää merkinnän lopussa.


Lappeenrannassakin on tullut visiitattua ! Sukulaisten kanssa palloilua~

Heitin talviturkinkin Päihänniemessä ! Oli kylmä, tuuli ja alkoi tihuttamaan vettä kun lähdettiin, mutta kokemus sinänsä sekin. :D

Pokku ♥ Toinen mun kummien kisuista~

Kävelymatkalla satamaa kohti... Tämä absoluuttisen tuntematon ihminen jota en ole koskaan ennen nähnyt kyllästyi seisoskeluun, kun muut pysähteli kuvailemaan jotain kasveja tai muurahaisia tai muuten vaan testailemaan kameran macroa.

Ja...

R.I.P Luna/Luru 9.2.2005 - 30.7.2012

No comments: