Wednesday, October 16, 2013

autumn

Long time no see. :)

Yritin selailla syksyn kuvia, että muistaisin mitä oon tehnyt, että voisi jotain kertoillakin, mutta--- ei tuolla ole kuin ruokakuvia. :____D Kauheasti kaikkia ihania jälkkäreitä ja ruokia ja ah, olen näemmä ainakin tehnyt ruokaa ja leiponut jos en muuta. Nyt viimepäivinä on tosin vähän sekin jäänyt, kun Shiko on viikot Helsingissä ja ollaan äitin kanssa niin laiskoja suunnittelemaan mitään, että päivälliset on olleet hyyvin simppeleitä.

 
Ei mitään tällaista siis, nyyhky. ;_; Se on... bento lautasella. Tai jotain. En vieläkään osaa tehdä tamagoyakia kunnolla.

 
Tällastakin tehtiin joskus, en enää muista milloin mutta loppukesästä tai syksyllä kumminkin. Pekaanipähkinät, kuten pähkinät yleensäkin, on ihan järkyttävän kalliita, mutta oh my gosh, toi oli niin hyvää. ♥

Mutjoo, putting food aside, käytiin toissaviikonloppuna sukulaisporukalla Shikon Helsingin asunnolla ja Ikeassa ostelemassa sinne kaikenlaista pientä tarpeellista. Wohoo, elämäni toinen kerta Ikeassa. \o/ Viime kerrasta olisikin ollut kohta kymmenen vuotta... En muista siitä muuta kuin sen, että se kiertely alkoi olla äärimmäisen väsyttävää ensimmäisten 10 minuutin jälkeen.


On se niin kaunis.


Ei ostettu mitään kovin suurta, vain muutama jakkara (ja niihin sellasia ihania värikkäitä päällysteitä) ja sitten kaikenlaista hyödyllistä tavaraa, kuten keittiötarvikkeita sun muuta. Kiertelyn jälkeen harkittiin syömistä Ikeassa, mutta päädyttiin kumminkin jotenkin ihmeellisesti jonnekin random italialaiseen, joka oli kävelymatkan päässä Shikon asunnolta.

Ravintolan ikkunasta näkyi kaunis, syksyinen Helsinki. ...okei, en kyllä siitä kauneudesta tiedä. En vieläkään tiedä mikä mulla on Helsinkiä vastaan, mutta en vieläkään ole oppinut tykkäämään siitä. Ihan kiva siellä on käydä, mutta--- se tuntuu jotenkin niin isolta. Dx Vähän sama juttu kun Tokion kanssa aluksi. (Kyllä, vertaan Helsinkiä Tokioon. Ja tosiaan esimerkiksi Osaka tuntuu mun mielestä kivan pieneltä.)

Anyway, tuon ravintolan ruoka oli niiin hyvää. *Q*


Nappasin kuvan Instagrammistani (joka on super-infamous ja inactive enkä oo tainnut ikinä ennen sitä minnekään linkata), kamerassa kun ei ollut kuva kuin Shikon annoksesta. En muista tuon annoksen nimeä, mutta siinä oli kumminkin tortellineja ja jonkinlaista pestokastiketta. Mutjoo, tuon ravintolan nimi oli muistaakseni Monte Etna, suosittelen käväisemään jo ihan siksi, että ne tarjoilijat on niin hauskoja. :D


...ja näin lopuksi vielä (yleensä kirjoitan tästä aina blogipostauksen alkuun niin aattelin näin vaihtelun vuoksi pistää loppuun), anteeksi mutta en vaan mitenkään osaa bloggailla aktiivisesti. D: Tai siis hei, mitä mielenkiintoista bloggailtavaa edes voi odottaa näkevänsä ihmiseltä, joka viettää välivuotta ja ei ole atm töissä (ja jos on niin jossain leipomossa kun ei mua muualle haluta ;_;), joten päivisin lähinnä vain opiskelen (tavoitteena JLPT3 läpi tänä vuonna, kakkostaso ens vuonna), kirjoitan kirjaa (...kyllä, oikeasti XD) ja katselen draamoja. Tietty voisin arvostella jotain tuotteita tai vastaavia, mutta en sitten tiedä kuinka kiinnostunutta te lukijat sellaisesta olisitte. Tosin eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee. :')

 
Kahvipaussi, ihana. ♥

6 comments:

Anonymous said...

"Päädyttiin kumminkin jotenkin ihmeellisesti jonnekin random italialaiseen"

Ei se nyt niin ihmeellisesti mennyt. Kyllä mie sen etin netistä. :)

Chupu said...

Juu juu, mutta alkuperäisiin suunnitelmiin suhteutettuna ihmeellisesti. :D Kun siis mehän oltiin suunniteltu (pupun kanssa) että jos ei syödä Ikeassa, niin mennään johonkin keskustan japanilaiseen ravintolaan ja näin.

Sari said...

kirjotat kirjaa??? wuuuuu *3* cool dude PS. millon mennää Japanii? :33

Chupu said...

Juuuu, tosin tällä hetkellä kirjotan sellasta nollan sivun päivävauhtia. :'3
Ja lähetään Japaniin vaikka saman tien. XD ...tai mieluummin huomenna kun tänään ei varmaan enää lähe lentoja.

Anonymous said...

voisitko tehä jotai postausta/postauksia sun lempidraamoista tai sit arvostella jotai draamoja ja kertoa niistä vähän?:----)

Chupu said...

hei kiitos ideasta! :) en tosin tiedä osaanko valita lempidraamojani (hyviä on liikaa XD), mutta jotain draamoihin liittyvää voisin kyllä kirjoittaa.