Friday, April 16, 2010

star light

taas on postailu vähän jäänyt... tän kertasena syynä koulun tuoma stressi ja liian nopea ajan kulku. tänkin postauksen kuvat on muokattu jo joskus viikko-pari sitten mutmut oon harvinaisen hyvä tuhlaamaan aikaa kaikkeen muuhun. :')

ensimmäinen tärkeä tai vähemmän tärkeä asia; värjäsin hiukset taas vaaleiksi \o/ kun kesä lähestyy niin halusin jotain--- pirteempää. ja muutenkin se ruskee alko kyllästyttää, kun se oli niin tylsä. myönnän kyllä että heti värjäämisen jälkeen aloin kaivata jotain tosi tummia hiuksia... mutta nyt oon jo täysin tyytyväinen näihin, mitä nyt hiuslaatu sais olla vähän parempi + pidemmät hiukset olis ihan kivat.

pidemmistä hiuksista puheen ollen...

haluun nythetivälittömästi niin pitkät hiukset, että ne saa jotenkin tuohon tyyliin ylös nutturalle ! tosin se nuttura saisi tulla vähän edemmäs vielä, niin että se näkyy vähän paremmin edestäkin... vähän samantyylinen kuin kanjiya shihorilla on välillä buzzer beatissa, sellanen ihana pallura. :3


en sitten tiiä sopisko tollanen mulle oikeesti, mutta mitäpä siitä vielä välittämään, kun en kuitenkaan saa vielä moneen vuoteen kasvatettua hiuksia tarpeeksi pitkiksi. buzzer beatista vielä muuten, katon sitä taas. :D onkohan tää viides kerta kun katon sen ihan alusta loppuun...? se on vaan sellanen sarja, että sitä jaksaa kattoa aina uudestaan. hyvin tehty rakkaustarina, paljon ihanaa huumoria ja siinä sivussa paljon kauniita surullisia kohtauksiakin, täydellinen näyttelijäkaarti ja kaiken lisäksi koko draamasta tulee ihanan kesäinen tunnelma (plus tulee mieleen viime kesä kun katoin sarjan ekan kerran~). lähes kaikki hahmotkin on kivoja, erityisesti naoki (yamapi ♥), riko, mai ja shuuji. :)
(toi screen cap on sitten täältä, kone jumi niin en voinu ottaa itse vaan piti googlettaa randomisti...)

ensi kerralla sitten lempibändipostaus tai tyylihistoriaa, toivottavasti vaan ei taas tule kuukauden väliä päivityksille ! en voi luvata etteikö tulis, kun ens viikollakin on mm. 2 matikan koetta (jaksokoe ja valtakunnallinen) ja lisäksi pitäs vielä tehdä muutakin roskaa koulun eteen, niin kun lukea fysiikkaa josta en tajua yhtikäs mitään. n____n

2 comments:

Charlie said...

musta sulla on ihan kivat hiukset jo ilmankin lisäpituutta, ja toi vaalea väri sopii sulle tosi hyvin. :)

pidän pienen arvonnan, ja olisi kiva jos voisit osallistua siihen.
http://pinkwater-lily.blogspot.com/2010/05/teeny-tiny-giveaway.html

Essikatariina said...

Sulla on tooosi ihanan väriset hiukset! Oon niin kateellinen kaikille blondeille aina kesäsin kun tekis itekkin mieli saada vaalea kesätukka=)