Saturday, October 9, 2010

endless dream

Miten mulle aina käy niin, että tulen bloggeriin, alotan kirjottamaan merkintää ja sitten vaan unohdan sen? Varmaan ainakin 5 kertaa käynyt noin edellisen merkinnän jälkeen. :D Jotenkin ei vaan oo mitään mistä kirjottaa. Tai oikeastaan on, mutta ei kuvia ja kuvattomat merkinnät on tylsiä imo.

asdfghf joku ihanin kissa ikinä ;_;
oonko maininnu että rakastan teetä?
Jostain syystä en oikein muista ottaa ihmisistä kuvia nykyään, enkä muutenkaan sillon kun oikeasti teen jotain... Enemmänkin tulee kuvattua silleen "asd pitää kuvata jotain että on ees jotain kuvia"-tyyliin sitten jälkeenpäin tai jotain. Mutkun en tykkää meidän kamerasta niin ei inspaa yyhtään kuvailla, haluisin jonkun paremman kameran. D:

Asd miksi mun silmät on erikokoset? ;_; Varsinkin tässä kuvassa se näkyy niin selkeesti kun on tollanen kiero ilme muutenkin. Joka tapauksessa tolta oon suurinpiirtein näyttäny viimeaikoina, kun ei jaksa hirveesti käyttää aamulla aikaa hiusten tai meikkien kanssa. Tänään tosin oon täysin meikitön lusmu, bwahaha.

Viimeaikoina musta on alkanut oikeasti tuntua siltä, että pitäis lopettaa lukio. Ne kirjat yksinkertasesti maksaa liikaa. Tässäkin jaksossa niihin meni melkein 200€ (olisi mennyt ylikin jos en olis saanu muutamia kirjoja siniltä, thankies~), joka on ainakin mun mielestä ihan järkyttävän paljon. D: Ja kyllä, ostan kaiken mahdollisen käytettynä, mutta tässä jaksossa vaan ei tuntunut löytyvän oikein mitään tarpeeksi uusia painoksia käytettyinä. Muutenkin ärsyttää koko lukio, kun oikeen puhutaan siitä että tulee paljon yleistietoutta ja luetaan paljon, niin silti kaikki asiat käsitellään vaan ihan pintapuolisesti ja kauheella kiireellä. Esimerkiksi historia olis paljon kivempaa, jos tyyliin yhteen aikakauteen käytettäisiin kokonainen jakso, eikä keskityttäisi vaan niihin muutamiin tärkeimpiin ja merkittävimpiin tapahtumiin ja aagh. D:

Plusplus mulla on jo mielessä parikin mukavantuntusta amisvaihtoehtoa, mutta molemmat alkaa tietenkin vasta ensi syksynä niin mun pitää todennäkösesti käydä lukiota ainakin tää lukuvuosi, jos en satu saamaan jonkinlaisia töitä tms.

Ja vaikka sitä rahaa ei tosiaan pitäis olla enkä itse asiassa saakaan sitä mistään atm (paitsi äitiltä joskus kun pyytää), niin silti olen onnistunut tilailemaan taas hirveesti tavaraa - tosin osa on Shikon maksamia, mutta tällä kertaa olen tuhlannut yllättävän paljon ihan omiakin rahojani.
Tällä hetkellä tulossa ovat marraskuun duet, Potato ja Wink up! + Yesstylestä laukku & joku neulemikälie + Shikon myöhäinen synttärilahjatilaus josta ei vielä sen enempää + kaikki muut tilaukset ja ennakkotilaukset joita en muista.

Aa en jaksa odottaa että saan sen laukun, koska olen joutunut käyttämään yhtä vanhaa rumaa harmaata kangaslaukkua jo ikuisuuden. Ja nuo lehdet ! En muistanut tilata niitä ennakkoon niin nyt joutuu sitten odottelemaan kauemmin... Tosin en ole ihan varma haluanko edes nähdä Potaton Hey! Say! JUMP-photoshoottia enää koska ne kuvat on aika--- kammottavia. :___D Varsinkin Yabu näyttää kauheen pelottavalta sellasena valkonaamasena... Nojoo, onneksi Yamada näyttää kuitenkin niissäkin kuvissa täydelliseltä. ♥

No comments: