Tuesday, September 21, 2010

I miss... summer holiday.

Moimoimoi. Tuntuu että koko ajan on niin paljon tekemistä, ettei ehdi kirjoitella tänne ollenkaan. Koeviikko on tulossa ja neljän puuduttavan kirjan lukemisen lisäksi tällä viikolla pitäisi vielä kirjoittaa muutama esseekin. En siis ole taaskaan ehtinyt tehdä oikeastaan mitään. Viikonloppuna olisi tarkoitus päästä käymään kapungilla täydentämässä vaatevarastoa edes muutamalla vaatekappaleella, mutta katsoo nyt ehdinkö.

...ketäköhän luulen huijaavani tällä koulu-vie-liikaa-aikaa -selityksellä? No, kyllähän se veisi paljon aikaa, jos tajuaisi tehdä läksyt kunnolla ja lukea, mutta mulla on ollut vähän muuta ajateltavaa viimeaikoina.
Kuten nämä ihanuudet, jotka ovat ilmestyneet postilaatikkoon viimeisen viikon aikana. ♥ Noiden tutkiminen on paljon tärkeämpää kuin kokeisiin lukeminen. DVD:eitä en tosin ole vielä ehtinyt katsoa tarpeeksi hyvin, Summaryn vasta kerran ja TEN JUMPista vain ensimmäisen levyn (tosin sain sen vasta eilen, joten ei ihmekään). Mutta tuota joo, en nyt sen tarkemmin viitsi puhua noista mistään kun olen hehkuttanut niitä jo muualla ihan tarpeeksi. :D

Lisäksi olen katsonut draamoja, mm. Celeb to Binbo Taron loppuun, Liar Game: The Final Stagen, Shinigami no Balladin melkein kokonaan (epäilen tosin pääsenkö siinä enää yhtään pidemmälle kun Take-jaksot meni jo :<)... Ja montaa muutakin draamaa, ihan liian montaa ottaen huomioon että mulla pitäisi olla muuta tekemistä. Niin ja katsoin muutamia kestosuosikkielokuviani pitkästä aikaa, wohoo~ Pirates of the Caribbean ykkösen ja Taru Sormusten herrasta ykkösen. Tuli ihanan nostalginen tunne niitä kattoessa ja muistin taas miksi ne kuuluu lempielokuvalistalleni. :')

Tein viikonloppuna "pitkästä aikaa" muffinsseja. Ah, tykkään hirveästi muffinssien tekemisestä, ne on niin helppoja tehdä ja niitä saa muunneltua helposti lisäämällä taikinaan mitä mieli tekee. Tällä kertaa tein valkosuklaakuorrutteisia valkosuklaa- & cashew-muffinsseja. Ulkonäkö ei ole kovin hieno ja valkosuklaa kärähti vähän uunissa, mutta ne on ihan liian hyviä. *w*

No comments: