Tuesday, January 4, 2011

dreams come true

Hellouu! Luvassa on semitylsää asiaa joulusta, uudestavuodesta & viime aikojen tapahtumista. Tekis kauheesti mieli tehdä jonkinlainen vuosikooste-postaus, mutta järjestelemättömien kuvien selaus on ehkä jotain ärsyttävintä ikinä, niin teen ehkä sellasen joskus myöhemmin (ens vuonnako ? :____D).

Muttajoo. Joululoma meni ihan liian nopeesti ! Olin kotona suurimman osan ajasta eikä käyty edes mummolassa koska sinne ei mennyt busseja sopiviin aikoihin. Jouluaattokin meni siis ihan vain Shikon & äitin kanssa, mutta oli meillä ihan hauskaa kolmestaankin. Kuunneltiin random joululevyjä, syötiin, pelattiin perinteisesti monopolya, käytiin joulupukkibongauskävelyllä (bongattiin yhteensä 17 pukkia !) ja muuta kivaa.

Kaunisnättiupea piparkakkutalo, joka tehtiin Shikon kanssa. ...ignooratkaa tekstit.


Lahjoja en oo esittelemässä ihan yksinkertasesti siitä syystä, etten saanu mitään muuta kun rahaa ja perinteisesti mummilta sen neulomat villasukat & lapaset. Korttejakaan ei lähetelty juuri yhtään eikä niitä tullutkaan kuin lähinnä sukulaisilta. Lahja- & korttivajauksesta huolimatta tunnelma ei kärsinyt yhtään, ihan yhtä jouluista oli kuin ennenkin. ♥ Haluun tosin silti ainakin itse antaa lahjoja ens vuonna, niiden valitseminen on niin kivaa !

Yosh, laadukas kuva. ♥ Se kertoo kuitenkin kaiken olennaisen uudestavuodesta, jota vietin Shikon, Sarin & Sinin kanssa. Ei tehty varsinaisesti mitään, istuskeltiin vaan keittiössä, tehtiin pahoja nekkuja ja pelailtiin jotain koneella. Niin ja käytiin tietty myös ulkona kävelemässä ! Mun mielestä yksi kivoimmista asioista uudessavuodessa on kävellä ympäriinsä ja vaan kuunnella ja katella raketteja. :')


Uudenvuoden jälkeen en olekaan tehnyt oikeastaan mitään, kaikki kuvatkin on tollasta yllä näkyvien kuvien luokkaa. Koulu vie taas aikaa ja onnistuin lisäksi sotkemaan unirytmini lomalla, joten väsyttääkin sen verran ettei kauheesti jaksa tehdä mitään.

...ja kyllä, olen jälleen kerran värjännyt hiukseni. :___D Itse asiassa olen ehtinyt värjätä ne jo useampaan kertaan edellisen kunnon postauksen jälkeen, tää väri tuli vasta joululomalla.

Ainiin !! Oon hehkuttanu tätä jo ihan liikaa muualla mutta... 来週、大坂に行きます。♥ Toisin sanottuna lähen ens viikolla Osakaan Shikon kanssa. Ollaan menossa myös päivän reissulle Tokioon. ...ja kukaan ei nyt sitten tule sanomaan, ettei päivän matkassa niin isoon kaupunkiin ole mitään järkeä, koska sitä ei ehdi nähdä ollenkaan ja blahblah. Meillä ei ole suunnitelmissakaan yrittää ehtiä minnekään Harajukuun tai ylipäätään kovin kauas Tokion aseman läheltä. Pyöritään Hibiyassa ja käydään ehkä Ginzassa ikkunaostoksilla, katellaan vaan ympärillemme ja käväistään musikaalissa Teikoku Gekijolla. Shibuyassa käyminen jää siis vielä haaveeksi, mutta--- no, kyllä Osakastakin todennäköisesti löytyy ainakin mun makuun ihan tarpeeksi kauppoja ja tungosta. :___D Varsinkin kun tää tulee kuitenkin olemaan mun ensimmäinen ulkomaanmatka _koskaan.

Seuraava postaus tulee todennäköisesti vasta Japanin matkan jälkeen, joten bye bye siihen asti. o/

No comments: