Monday, February 7, 2011

Japan part. 4

Heips, aattelin että kun nyt olen jo joka tapauksessa pilannut mahdollisuuteni hyvään koemenestykseen tässä jaksossa, niin mikseipä sitten pilaisi sitä vielä lisää. :) Eihän matikan kokeisiin edes lueta, asiat vaan joko osataan tai ei osata, eikös? ...onneksi vaihdoin lyhyeen matikkaan.

Day 6 & 7

Maanantai oli siis viimeinen päivä ennen lähtöä. Olin itse asiassa ihan ilonen siitä, että pääsisi pian kotiin, koska Doubutsuenmae--- No, olen ehkä valittanut siitä ihan tarpeeksi, mutta se paikka oli oikeesti niin masentava että yh. Vietettiin vika päivä Nambassa & sen lähistöllä lähinnä shoppailun merkeissä.

Ja sitten kuvaspämmiä !

lempikauppani ♥

OPA-kauppakeskuksessa~ ♥

Käväistiin Den Den Townissa ettimässä yhtä kauppaa mutta ei löydetty D:

...eipä mulla oikeestaan sen enempää sanottavaa tosta päivästä ole. Käyskenneltiin ensin Dotonborin lähistöllä & Shinsaibashissa, sitten käväistiin Den Den Townissa ja palattiin vielä Shinsaibashiin päin ettimään RUSS-K:n kauppaa. Ei löydetty sitäkään, mutta nähtiin todennäköisesti Miura Shohei, joten oli ihan hyödyllistä kävellä painavien kassien kanssa ympäriinsä. :')

Vikana päivänä ei oikeestaan sitten tehtykään muuta kuin mentiin junalla lentokentälle (& hoidettiin rahanvaihdot ja lähtöselvitykset ja vastaavat), hypättiin koneeseen ja... Oltiinkin jo Suomessa. Tällä kertaa en edes yrittänyt nukkua lennolla, mutta se nyt olikin päivälento niin ei ollut tarvettakaan. Plus se oli ilmeisesti joku tosi iso kone, niin viihdejärjestelmäkin oli sen mukainen ja aika kului hyvin mm. elokuvia katelessa & pelaillessa. Ja ruoka oli tälläkin kertaa hyvää. ♥ XD

...haluun takasin. ;_; Ja en siis varsinaisesti lentokoneeseen/kentälle niin kun toi lause lentokone-kuvien perässä ehkä antaa ymmärtää, vaan Japaniin.

No comments: