Tuesday, February 15, 2011

Japan part 5

Viimeinen Japanin matkaan liittyvä postaus siis ! Tää nyt on periaatteessa täysin turha, mutta en saanu laitettua tarpeeksi kuvia mun ostoksista noihin edellisiin niin pistän nyt tähän jotain sellasia, joista en aikasemmin ole laittanut kunnon kuvia.

Ensimmäisenä vaatteet. Näyttäis toki paremmalta jos olisin jaksanut vetää ne itse päälle kuvia varten, muttaa~ Ehkä niitä näkee sitten joskus mun päällä jossain kuvissa. Paitsi niitä ei-niin-onnistuneita ostoksia joita kertyi vähän liikaa--- mutta ei voi mitään kun Japanissa ei useimmissa kaupoissa saa sovittaa muuta kuin tyyliin housuja ja takkeja. D: Sitä paitsi mulla on paha tapa ostaa sellasia vaatteita, jotka vaan näyttää musta hyvältä ja joita haluaisin käyttää, ja tajuta sitten vasta jälkeenpäin ajatella että sopisko ne oikeasti mun päälle. ...nojaa, turha tällasia on jälkeenpäin katua. Ostelu oli kivaa ja myyjät näytti varsin ilosilta kun ostokset makso usein päälle 10000 jeniä.

Mikälie-hattu WiN-WiNistä & takki--- ehkä MISCH MASCHilta, en muista varmasti.
Random asukokonaisuus CECIL McBEEltä, joka näyttää ainakin omasta mielestäni huomattavasti paremmalta jonkun päällä.
CECIL McBEEltä nämäkin, vasemmalla oleva paita on ihana vaikkei siltä näytäkään tässä (+ sen mukana tuli myös pallollinen toppi) ja oikealla olevan taas myisin vaikka eurolla.

Ja vielä hame & neule CECIL McBEEltä. Ei siis tosiaan ollut lempikauppani tai mitään. :))
OPAn INGNIstä, näytti niin ihanalta yhdellä myyjällä että oli yksinkertaisesti pakko ostaa.
MISCH MASCHilta, paidan mukana tuli myös tummansininen toppi. Noi shortsit ei mahdu mulle kunnolla ylikasvaneiden lantioluiden takia, joten isonnan niitä ihan pikkuisen, siksi ne on auki reunoista. XD
OPAsta jostain random kaupasta.
one waysta, näyttäis huomattavasti paremmalta päällä mutta mulla ei valitettavasti ole yhtään kuvaa jossa pitäisin tätä...
OPAsta, random suht isosta kaupasta.

Ja nyt huonohkojen vaatekuvien jälkeen tärkeimmät ostokseni koko reissulta... Eli Johnny's-ihanuudet ♥ Joidenkin mielestä turhaa krääsää, mutta itse olisin voinut jättää vaikka kaiken muun ostamatta ja tuhlata pelkästään näihin. :')

HSJ:n keikkaostokset, eli ihana penlight & miniuchiwat kaikista jäsenistä sekä ilmaisflaijerit. Lisäksi kuvassa näkyy myös Johnny's shopin kuvasaldo, joku 36 kuvaa tuli ostettua (maksoivat 150 jeniä/kpl, laskekaa siitä jos rahantuhlausmäärä kiinnostaa) + taustalla Teikoku Gekijon kassi, ostin sieltä vain tammikuun Myojon, joten toi on ainut muisto siihen musikaaliin liittyen.

...parempi kuva uchiwoista. :___D

...vaan 6 lehteä? Aika säälittävää. Jo noikin tosin sai mut huolehtimaan matkalaukun ylipainosta ihan tarpeeksi. Suurin osa on ostettu Tsutayasta.

Tässä näkyy vielä HSJ:n keikalta ostettu juliste, tuo iso tuossa keskellä. Sen kotiin kuljettamisessa oli vähän vaikeuksia mutta who cares. ♥
JUMP-hiirimatto Johnny's shopista + pari heräteostosta Tsutayasta. Jos mulla olis ollu rahaa, niin olisin ostanut paljon enemmän levyjä, mutta onneksi niitä voi tilatakin. ^^

Plus lopuksi vielä korut ja muut pikkukrääsät. Kaikesta ei ole kuvaa, mutta ehkä sillä ei nyt niin kauheasti merkitystä ole.

Kännykkäkoruja, korvikset, pinni, ponnari, sormus etc. Kauppoja en muista ja kuitit lensi roskiin ennen Suomeen lähtöä, mutta osa on ainakin Win-Winistä ja osa yhdestä 300 jenin kaupasta.

ruma kännykkäni + koruja + toinen kännykänkoristelusetti + joku hiustenhoitojuttu jostain ruokakaupan/apteekin/tms risteytyksestä, jonka ostin siksi etten halunnut ostaa pelkkää karkkia & purkin kyljessä oli Keiko Kitagawa. :___D

Siinä olikin vissiin kaikki jos ei lasketa kaikkea syötävää, jota tuli ostettua vähän liiankin kanssa... Tosin me syötiin yleensä korkeintaan kaksi ateriaa päivässä, joten karkeista oli kyllä hyötyä hengissä selviämisen kannalta. Anyway, seuraava postaus tulee sitten olemaan jotain muuta kuin random huonoja kuvia ostoksista tai maisemista toiselta puolelta maapalloa ! ...toivottavasti ainakin.

8 comments:

WE INSPIRE US said...

vautsi! sun puhelin on ihanaaaaa!

ja kaikki asut ovat tosi kivat!

miskuu said...

ostit aikas paljon :D

Anonymous said...

H! soz I cannot use your language but hope you will understand this. Hey,,, did you come visit Japaaan?! Just saw some photos! I blog sth kawaii stuff you may like, so plz check it out and you are more welcome if you subscribe it;) thanX!

Jaruto said...

ihania vaatteita ;____; voisin ryöstää nuo >8D

hiiruli said...

POSTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Chiaki said...

Haluan sinun uchivat ja muut JE-asiat!! *__* Olen myös Hey!Say!JUMP fani ja asun Suomessa :)
Anteeksi, en puhu suomea niin hyvä, mutta haluan aina tutustua muiden fanien ^^

Joanna said...

OMG. Love your stuffs! Another JUMP fan here. ;) Too bad I can't understand a single word. (>_<)

http://dollyuuna.blogspot.com/

Rui said...

woahh wtf so much merchandice xDDD