Sunday, August 21, 2011

「夢のためにDown Down Down」

どうもこんばんわ! totta puhuen musta alkaa tuntua että tää blogi on oikeasti täysin turha, mutta whateva. tarvisen tätä kuitenkin viimeistään seuraavan nipponin matkan aikoihin = ensi vuonna.

^ me today ! kaunis kun sieni, hiukset käytännössä laittamatta & meikkinä pelkkä bb cream ja ripsari. olin sinillä yötä ja vaikka käytiin ihmeellisen aikaisin nukkumaan (= puoli kolme), onnistuin silti nukkumaan vain nelisen tuntia, jos sitäkään. osasyynä oli se joku kamala ranskalainen verinen kauhutrilleri, jota katottiin ensimmäiseen mainoskatkoon asti. ...ok kukaan meistä ei kyllä oikeasti kattonut sitä, itse sain pidettyä silmät ruudussa ehkä yhteensä jonkun 2min. een lievästi sanottuna kauheesti tykkää verellä mässäilystä elokuvissa, varsinkaan itsetarkoituksellisesta sellasesta.

muttajoo, oli kivaa vaikka aika kuluikin lähinnä telkkarin & wiin ääressä. super smash bros on paras ♥ ja koko päivästä ei muuten ole mitään kuvia, joten heitän tähän randomisti jotain viikon vanhoja kuvia ft. sini & sari (& shiko joka kuvasi ja jota saan yleensäkin kiittää siitä että mulla on kuvia joita laittaa tänne).

ja koska mulla on nälkä, haluun laittaa pari kuvaa siitäkin kun kävin pitkästä aikaa kiinalaisessa syömässä w/ sari & shiko. oli yhtä hyvää ruokaa kuin aina + yhtä jättimäiset annokset kuin aina. :___D

näin randomisti muuten...
miksei ponnarikampaukset näytä ikinä hyviltä kuvissa? nutturat ehkä joskus mutta jos kiinni olevat hiukset ei näy ollenkaan niin ewww. mutta no ehkä vika on vaan minussa ja epämääräisissä hiuksissani. XD

aa niin, puhuin joskus vuosi tai puoltoista sitten että haluisin niin pitkät hiukset että saisin tehtyä itelleni buzzer beat main nutturan. nyt se vihdoinkin onnistuu~! \o/ ...ainakin jossain määrin. pitää aika paljon tupeerata hiuksia etc, että näyttää tarpeeksi fluffylta, mutta silti. i'm happy now. ♥ (ja havainnolistavaa kuvaahan ei tosiaan ole, jes.)

oonko muuten maininnut miten tuskallista on, kun ei voi ostaa mitään? en saa edes uusimpia lehtiä vaikka niissä olis kuinka monta ihanaa kinpatsu!hikarua, saati sitten vaatteita. hsj:n magic poweristakin tilasin vain limited editionit ;__; ...suomennettuna yritän säästää rahaa. en tuhlaa euroakaan tililtäni ennen kuin ostan lentoliput, jos nyt ei jotain täydellisen pakollista ostettavaa tule eteen. en edes värjää hiuksia atm, koska yritän saada ne hyvään kuntoon + kyllä tää mun oma värikin ihan siedettävä on--- ehkä.

baii o/

No comments: