Wednesday, July 13, 2011

。。。久しぶりね~?

Helloes, pitkästä aikaa. o/ En toki luvannut postata aikaisemmin tai mitään, joten kirjoitan tässä ihan normaalisti niin kuin edellisestä postauksesta olisi vain päivä tai pari. n___n Anyway, ajattelin alkaa kirjottamaan enkuksi, mutta be happy, mielialani vaihtelevat 24/7 ja päätinkin jatkaa suomeksi bloggaamista. Ahaha.

Yosh. Seelvä, lupasin postata aikaisemmin mutta ei yksinkertaisesti ollut mitään postattavaa. D: Ihan oikeesti, mun elämässä ei tapahdu käytännössä mitään atm, ei ainakaan mitään sellaista mitä blogiin voisi postailla / mistä olisi kuvia. Tosin näytän joka kuvassa jollain tavalla vinksahtaneelta kuitenkin, niin ei kauheasti innosta postailla sellaisiakaan juttuja, joista on kuvia.

...okei anteeksi, mutta kun tuntuu oikeesti että oon jotenkin yliepäkuvauksellinen. Näytän livenä siedettävämmältä. XD Muttajoo.
annoin tuon sammakkopehmon lapsuudenystäväpojalle valmistujaislahjaksi. se pääsi hyvälle paikalle tylsännäköiselle tietokonepöydälle. :))

sipsien tekoa ft. sarin käsi. rakastan uppopaistamista ♥

eww mikä ilme, piti vaan näyttää että oon vihdoinkin käyttäny totakin mekkoa. ainakin sisällä, muah.


kameran vedenalaiskuvausjutun testailua. not my hands. sinin luultavasti.

Mun kesäloma on ollut vähän tylsähkö tähän mennessä, mutta siihen on syynsä, nimittäin kesätyöt. Olin töissä vanhainkodissa kesäkuun alusta viime tiistaihin asti. Ei ehkä mikään sopivin työpaikka mulle, mutta siivous ja vastaavat hommat oli kivoja + i got moneyyy, yay.

Btw, ostin vihdoinkin piitkästä aikaa uusia vaatteita \o/ Olin alunperin yrittänyt säästää rahaa loppukesän/syksyn Osakan matkaa varten, mutta vähän niin kuin luovutin sen suhteen, joten ajattelin että parempi tuhlata sitten edes johonkin. Kyllä mulla olisi ehkä ollut tarpeeksi rahaakin siihen matkaan, mutta olisi pitänyt valita Tokyon (= SUMMARY & PLAYZONE) ja Osakan (= PLAYZONE) väliltä, koska yöbussit vie liikaa aikaa ja shinkansen liikaa rahaa. Ja jos kysytään menenkö mieluummin lempikaupunkiini ja näen Yuman, vai astetta tuntemattomampaan suurkaupunkiin näkemään lempibändini, en vaan osaa valita.

Muttasiisjoo. Laitan nyt randomisti jotain kuvia jostain vaatteista mitä ostin. Jei.

...kyllä, tämä on paras kuva näistä vaatteista. Ottaisin uuden mutta en jaksa vaihtaa vaatteita nyt. XD Anyway, rakastan noita korkeavyötäröisiä shortseja. *-* Ja tuota paitaa myös, se on ihanan värikäs ja aaa~

Ensimmäiset sandaalini vuosiin~! En tajua miksen ole ostanut jotain tällasia jo aikasemmin, nää on aivat ihanat. ♥ Olisin alunperin halunnut vähän vaaleamman ruskeat, mutta kyllä nämäkin kelpaa.

Tältä itseasiassa näytän nyt. Uusia vaatteista ovat tuo printtitoppi (joka näkyy paremmin entryn ekassa kuvassa) & toi musta hupullinen neule thingie, molemmat H&M:stä. Toi toppi on vaan sellanen perus, mutta tykkään tuosta neulejutusta. Se on tosi käytännöllinen sillon kun on vähän viileempi ilma, mutta ei kuitenkaan kylmä - kuten vaikka tänään kun on noin 20°C.

Tämäkin on ONLYsta/VERO MODAsta, maksoi vain 15€ (...ei kuulosta nyt halvalta mutta tuntui kyllä vähältä kun makso kortilla lol) joten ostin sen vaikka en olekaan sataprosenttisen varma sopiiko se mulle. Tykkään kyllä siitä mutta en tiedä minkä kanssa sitä pitäisi... Se on ihan aavistuksen liian lyhyt (johtuen omasta pituudestani), niin näyttää vähän tyhmältä joidenkin vaatteiden kanssa. Idk.

Toi keltanen paita (joka näkyy kuvassa järkyttävän huonosti) on H&M:stä. Se oli muistakseni halpa + tykkään pallokuvioista + ajattelin täydentää värivarastoani keltasella, joten ostin sen. Tiedä sitten miten paljon tykkään siitä nyt--- ei se ainakaan tässä kuvassa kovin hyvältä näytä, mutta voi kyllä johtua laittamattomista hiuksistakin. :D

Uudet bikinit, vihdoinkin. Luvvv ♥

Tänään olisi tarkoitus mennä vielä katsomaan Harry Potter and the Deathly Hallows 2 w/ Sini & Shiko. Tuntuu että ainoat elokuvat jotka käyn katsomassa elokuvateatterissa, on Haripoja... En tosin katso muutenkaan paljon elokuvia. Tässäkin kuussa olen katsonut jo ihmeellisen paljon, kun olen katsonut kaksi; Twilight: New Moon & Eclipse. Twilight-elokuvat on jotain idioottimaisinta ikinä, mutta ne on harvinaisen viihdyttäviä (en kyllä koskaan katsoisi yhtäkään niistä uudestaan). XD

Seuraava entry tulee olemaan circle linsseistä ! ...ehkä. Kirjoitan BB Creameistakin joskus, kunhan testaan tuota uusinta jonka tilasin viimeviikolla. Ja sitten voisin tehdä jonkun huone-esittelypostauksen, jos joskus saan ton vanhan telkkarin raahattua pois tuosta lattialta. Ja juu, yritän kirjoittaa myös niitä peruspostauksia "kävin tänään siellä ja vaatteet oli tällaset" etc.

No comments: