Tuesday, September 20, 2011

「昨日より強くなれる」

moi moi moi. totesin että blogin kirjotus on kivempaa kun enkun kuullun ymmärtämisen kokeeseen lukeminen. miten siihen ees voi lukea? :D tai siis muuten kun esimerkiksi katsomalla jotain random osaka-matkavideoita youtubesta (aa ette voi tajutakaan miten paljon haluan osakaan juuri nyt, ei millään jaksaisi odottaa ;_;♥).

hmm mulla ei nyt taida kauheasti mitään kerrottavaa olla (jälleen kerran), mutta sen verran kyllä että värjäsin pitkästä aikaa hiukset !

...ja kadun sitä jo nyt. olin päättänyt, että oon nyt omalla hiusvärillä enkä värjää tyyliin pariin vuoteen, mutta sitten ostan kuitenkin värin hetken mielijohteesta = mulla ei ollut aikomustakaan värjätä hiuksia ennen kun olin kaupan hiusvärihyllyillä.
kaipaan noita hiuksia ;___; en nyt väitä että nekään olisi olleet millään lailla täydelliset, aika kulahtaneen ja tylsän väriset ne itse asiassa oli ja näytti lähinnä heinäkasalta, mutta asdasdsf haluan ne takaisinnnn.

ostin muuten uuden takin. /random

70e from ONLY ♥ ...oikeesti takit on ihan tuhottoman kalliita. mutta tykkään tosta, joten ei haittaa vaikka siihen vähän rahaa menikin. :) ja koska kuvasta ei saa mitään selvää, voin kertoa että se on 1) väriltään tummanruskea ja 2) ensimmäinen nahkatakkini ikinä.
ja tän takin kanssa pidennykselliset tummat hiukset näytti ihan siedettäviltä \o/ vielä kun niitä pidennyksiä viittis käyttääkin joskus. u__u kouluun ei oikeen viitsi laittaa, kun--- enpä tiedäkään miksi, mhah.

^ loppukevennysruoka ! riisiä + korealaista erittäin chilistä kanaa. laitoin siihen valkosipuliakin, vaikka kaikki jotka mut tuntee, tietää että olen pienestä asti vihannut valkosipulia. ja sipulia. nyt totesin että vihaankin enää vain sipulia. :__D enkä sitäkään joka ruoassa, itse asiassa yritän kaikin tavoin saada itseni sietämään sitä.

ps. huomenna JUMPin Magic Power ♥ oon kyllä kuullu jo kaikki kappaleet ja kattonu PV:n, mutta making offia säästän siihen asti kunnes omat levyt tulee postilaatikkoon~

bye bye, lähden tästä hillumaan kohti koulua ja enkun kuuntelun ihanuuksia o/

No comments: