Thursday, June 21, 2012

summerish

Heippati hei~ :3

Ajattelin kirjoittaa ihan mainitakseni etten ole tehnyt viimeaikoina yhtään mitään mainittavaa. :D Ei ole ehtinyt eikä jaksanut eikä viitsinyt. Tällä hetkellä miun päivittäisen elämän kohokohtia ovat herääminen ja sen jälkeiset 3 tuntia sekä ilta alkaen seitsemästä tai kahdeksasta, koska silloin ehtii tehdä jotain kivaakin. ...eli toisin sanottuna lukea yo-kirjoituksiin, wohoo. \o/ ...juu.

Tältä näytän tänään in case you're interested. Tai itse asiassa en näytä enää koska otin piilarit jo pois. :'D Kuvassa mulla on harmaat Beaucon shimmer -linssit, joita en ole käyttänyt juuri ollenkaan vaikka ne on mun suosikit kaikista linsseistä mitä olen kokeillut ! Ne on jotenkin luonnollisimmat tai ainakin blendautuu hyvin mun useimmille circle linsseille liian vaaleisiin silmiin. 

Ja hei, olen minä itse asiassa jotain tehnyt !


...nimittäin syönyt. Ja laittanut ruokaa. Ekassa kuvassa on meidän perheen kesän ensimmäisen grillauksen tulos (sinä päivänä muuten satoi ja tuuli aika kivasti) + hunajamelonisalaatti, tokassa teriyakikanaa ft. halloumimansikkasalaatti, kolmannessa misokeittoa (johon onnistuin laittamaan liikaa merilevää kun en tajunnut että ne laajenee vedessä..) ja viimeisessä katsukareeta (ja tällä kertaa pääsin vihdoin käyttämään tonkatsun tekoon pankoa enkä korppujauhoja~).

Ja ja ja ! Näin sariakin pitkästä aikaa, jeii~ \o/ Ei tehty muuta kun syötiin ja käytiin pikkukävelyllä lähirannalla & lintutornilla, mutta oli kivaa. :)

...näin by the way, rakastan sarin kameraa *-* Jos en olisi niin kitsas niin hankkisin itselleni järkkärin vaikka saman tien. Muttano, ehkä pyydän sellasta joululahjaksi. Kun kukaan ei kerta anna miulle rahallista avustusta ajokortin hankkimiseen niin voisi nyt avustaa edes vaikka kympillä järkkärin hankinnassa ! D:
...ajokortista tosin sen verran, että ei mun oikein olisi mitään järkeäkään hankkia sellaista kun ei ole autoakaan, eheheh.


Aa niin, ja tässä yksi viimeaikaisista hankinnoista~ Laukku from Vero Moda, maksoi muistaakseni jonkun 25 euroa. Meinasin ensin jättää sen kokonaan ostamatta, sitten ostin sen mustana ja lopulta kävin tunnin päästä vaihtamassa sen tuohon ruskeaan. :'D

Muita viimeaikaisia hankintoja eli HSJ:n uusi albumi JUMP WORLD molempina versioina. ♥

Rakastan tätä kantta. :____D Toisen kansi on myös ihana, se on sellanen 3D-tyyppinen, jota on hauska tökkiä.

Byeees~ o/

No comments: