Tuesday, June 5, 2012

japaninmatka #8: Umeda

Heippati hei ihmiset~ :) Minulla on nyt sopivasti 3 tuntia aikaa ennen kun pitää lähteä töihin, joten yritän kirjotella pientä postausta kaikesta siitä mitä tehtiin ja nähtiin tammikuussa Umedassa tai jossain muualla kävelymatkan päässä JR Osakan asemalta.

Ensin Umeda Sky Building !

Käytiin Sky Buildingissa muistaakseni jo aika alkuvaiheilla matkaa... Tai itse asiassa se saattoi olla keskivaiheillakin. XD Muttajuu, miten vain. Tuolla kumminkin nyt näkyy kyseinen rakennus. Huomattiin oikeastaan jo tuossa vaiheessa, että ollaan menossa jonkinlaista kiertotietä, ja huomattavasti lyhyempikin olisi, mutta Osaka iltahämärässä on niin nätti, että ei käännytty etsimään lyhyempää reittiä.

Saavuttiin lopulta perille. Jouluvalot ♥ En tiiä mitä tälle kuvalle oikein kävi kun ei se noin tärähtänyt koneella ole... nojaa.

 Ja ylös asti mentiin tietenkin ! Yläkerroksen ikkunoistakin näki jo tosi hyvin, mutta tuolla ylhäällä kylmässä tuulessa oli aidompi tunnelma eikä ikkunalasia häiritsemässä kuvien ottoa (tosin tuolla tarvis kyllä oikeesti jonkun järkkärin että sais hyviä kuvia). Aa, oisin voinu seisoskella tuolla ikuisuuden vaan katselemassa, noi kaikki valot on niin ihania. *-*

Oisin halunnu tosta kuusta paremman kuvan, mutta kamera ei antanut ottaa. :< Se oli nätti.

Ylhäällä käymisen jälkeen suunnattiinkin sitten niin alas kuin mahdollista. Tää on joku pikkupuiston tyyppinen paikka Sky Buildingin juurella. Olisi ehkä ollut kuvauksellisempi päivällä... :D

Ja tässä näkyy nyt se lyhyempi reitti ! Menee junaratojen alta muistaakseni ja tulee sitten maanpinnalle juuri sopivasti JR Osakan aseman lähellä.

Asemanäkymiä illalla :)

Ja sitten hypätäänkin johonkin muuhun/muihin päiviin~! Alunperin meinasin laittaa HEP FIVEn sun muut eri postaukseen, mutta minut tuntien kestäisi ainakin ensi syksyyn asti, että saisin sen blogiin asti, joten...

Edellisessä kuvassa näkyneen aseman lähiympäristöä päiväsaikaan. Oltiin menossa ensimmäistä kertaa HEP FIVEen.

...eikä tietenkään taaskaan menty lyhintä reittiä vaan kierrettiin ties mistä. XD Tuo punainen tuolla on tosiaan HEP FIVEn maailmanpyörä, mutta me käveltiin tästä vielä ihan vastakkaiseen suuntaan, kun ajateltiin että mennään tien yli jostain.

Ja tienylityspaikka löytyi vasta ties mistä. Mutta ei haittaa siis yhtään, ton poliisiaseman edessä oli mukava poseerata ja tuota juu. Muutenkin kävelen mieluummin ympäriinäs, kuin menen suorinta reittiä koska matka on puoli hupia-- tai jotain. :'D

 Ja saavuttiin lopulta perille. n___n


 En nyt oikein tiedä mitä kirjoittaisin koko kauppakeskuksessa olemisesta, mutta sen voin sanoa että suosittiin lähinnä ylimpiä kerroksia, syynä kahvilat ja ravintolat. XD Toi Starbucks oli meidän ehdoton suosikki starbucks, jonotettiinkin sinne kerran. Ja toisiksi ylimmän (?) kerroksen Crepe Ojisan oli taas meidän lempparicrepepaikka. Siellä oli musiikit mukavan kovalla, kerrankin soi Kisumain Everybody Go ja oli kivaa.

Ammmm... Eikun niin, tämä on otettu siitä punaisesta maailmanpyörästä. Kaunista maisemaa, eikö? :D

Mun oli iihan absoluuttisen pakko käydä kokeilemassa jotain tollasia pelejä !! Mutta en voittanut mitään kun olin huono, yhy. D:

Pulut ♥ ...tai mitä lie onkaan.

No comments: