Tuesday, February 26, 2013

To Japan ☆

Olin jo aikalailla menettänyt toivoni sen suhteen, että päästäisiin (minä & shiko) Japaniin tämän kevään aikana, ja suunniteltiin menevämme tuskaisen kuumaan heinäkuiseen Japaniin. Eilen kuitenkin päivittäinen JUMP fan BBS:n stalkkaus-traditioni johti siihen, että parin tunnin sisällä oli lennot ja 3 neljästä hotellista varattu. 4.4.-30.4. mennään ja suuntana Osaka ja Tokio + randomisti Kakegawa/Fukuroi/Shizuoka/tms, koska JUMPilla sattuu olemaan keikkoja Shizuoka Ecopa Areenalla. :')

Ja tuota, tuli taas todistettua että ei pitäisi koskaan sanoa 'ei koskaan'... Meillä on ainakin yksi yöbussimatka tulossa ja Hotel Chuoonkin mennään muutamaksi yöksi, vaikka sanoin aikaisemmin, etten tule menemään sinne enää koskaan. XD Mutta no, eipä Chuossa sinänsä kauheasti vikaa ollutkaan - huonot muistot johtuu lähinnä siitä, ettei osattu käyttää lämmitys/ilmastointi-systeemiä.

Omnom olen niin iloinen, että onnistuttiin saamaan vielä siedettävän hintaiset lennotkin~! ^-^ 831€ edestakaisin ei ole sinänsä halpaa, mutta näin myöhään varatessa joutuu helposti maksamaan reilusti enemmän. Ok-hintaiset ho(s)tellitkin saatiin ihmeen helposti, vaikka tuntui aluksi että kaikki mahdolliset paikat on ihan täynnä, kun huhtikuu on kuitenkin jonkinlaista sesonkiaikaa Japaniin matkustamisessa sään takia.

Ja vielä muutama aiheeseen sopiva kuva~!


Aaw en jaksa odottaa huhtikuuta. ♥

2 comments:

Sari said...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ mäki haluuuuun!!!!!!!!!!!! XD mäyyyy luen vaa näit sun postauksii mitä en oo viel nähny koska miihiihiii ei oo ollu konetta ja jee kaikki on niin kivoja :3 Ihana hehkutus teksti..... JOU hei voijjaako joskus mennä sinne kouvolan thaimaalaisee syömää??! pliis :--)
jee miuu kiuu

Chupu said...

no tuu mukaan :___D hankit vaan jostain lottovoiton ja tilaat lennot ja siinä se ^___^

juu toki voidaan mennä thaimaalaiseen, siel on niiin hyvää ruokaa ♥