Wednesday, February 13, 2013

Wednesday the 13th

Luulin, että 13 olisi toinen mun onnennumeroista (8 on ykkönen ♥), mutta tämän päivän ja oikeastaan koko alkuvuoden perusteella vaikuttaa täysin päinvastaiselta. Viimeaikoina on sattunut kauhean paljon täydellisen osuvia huonoja sattumuksia ja itsekin olen onnistunut koko ajan vain huonoja ratkaisuja kaiken mahdollisen suhteen, ja kaiken lisäksi olen ollut niin hajamielinen etten kestä... Ja niin edes päin, mutta olen kuitenkin sen verran positiivinen 前向き-tyylinen ihminen, että olen totta puhuen unohtanut senkin, mikä kaikki mulla oikeastaan on mennyt pieleen näiden puolentoista kuukauden aikana. :D

Muttajoo. Huomenna penkkarit, en tiedä saanko kyytiä minnekään, joten kävelen kouluun oravana ja tulen iltapäivällä Kouvolasta bussilla kotiin oravana (tulkaa bongaamaan niin saatte karkkia ^o^). Niin ja tosiaan, meidän rivitalokompleksin putket hajosi tuossa äskettäin, ja ne korjataan kuulemma kunnolla huomenna jos korjataan. Saadaan sentään jo kylmää vettä, mutta jääkylmä suihku ei kyllä ollut mikään elämäni mukavin kokemus (yritin ajatella Kitayaman Intian retkeä mutta ei auttanu mitään, yhy :<).


Minun ja Sinin penkkaripuvut. Kuvassa tummempi Tikun puku tosin on Shikon päällä, kun taas Sinin puku mun päällä, mutta kumminkin... Tikun puku on vuokralla äitin työkaverin tyttäreltä, Taku-puvusta taas saa kiittää äitin ompelutaitoja (kiitoskiitoskiitos ♥). Muttajoo, puvuista tulee parempia kuvia sitten huomisen jälkeen~!

Eilen käytiin Shikon kanssa Kouvolassa shoppailemassa (taas). Ostin kevättakin ja parit halpisballerinat, joista ei tosin nyt kummistakaan ole kuvia, mutta katsoo sitten kun ne pääsee käyttöön. n__n

 
Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Coffee Housessa. En tajua miten olen onnistunut välttämään sitä tähän asti. :D Marianne mocha oli hyväääää *-*Ja siinä pizza, öhmm, loppukevennykseksi? :_____D Käytiin tuossa joku päivä sitten pitkästä aikaa isukin kanssa syömässä tällasella luksusaterialla. Omnjomn, tuntuu että olisi ollut ikuisuus siitä kun olin viimeksi syönyt pizzeriapizzaa. *Q*

Nyt häivyn juomaan puoli litraa tulikuumaa teetä. o/

2 comments:

Anonymous said...

Moikka!

Onko sulla jotenkin tallella nää Tiku & Taku puvut tms ja oisko niitä voinut lainata/vuokrata tai jopa ostaa? Mulla ja mun kaverilla on penkkarit nyt muutaman viikon päästä ja kaivattais kipeesti just tämmöset puvut, mutta oikeestaan mistään ei oo löytynyt :/ Ja huomasin ihan nettiä selaamalla tän sun blogi merkinnän ja ajattelin, että ei kai mitään menetetä jos kysästään!

Jos tämmönen juttu olis mahdollista niin ois ihan huippuu ja muhun voit ottaa yhteyttä esim. Kikin kautta nimimerkillä jonnaau :)

Chupu said...

Hei anteeksi kun vastaan näin myöhään (enkä tiedä huomaatko edes vastausta täältä...), en jostain syystä saa enää mitään maili-ilmoitusta kommenteista... D:

Valitettavasti en pysty vuokraamaan ko. pukuja, sillä Tikun puku oli alunperin itselläni vuokralla. Takun pukun taas äiti teki kaverilleni, joka tavallaan "osti" sen sitten... Voisin periaatteessa kysyä kaverilta voiko sitä lainata/vuokrata, mutta toisaalta en tiedä tekisittekö mitään vain yhdellä puvulla.

Anteeksi kun musta ei nyt ollut apua. :'( Toivottavasti saatte/ootte saaneet pukuasian jotenkin hoidettua!