Wednesday, May 11, 2016

Kuulumisia

Hejssan!

Tai ehkä ruotsi ei ole paras mahdollinen tervehtimiskieli, kun ajattelee minne olen taas tänään lentelemässä, mutta mitäpä pienistä välittämään. En tälläkään kertaa ehtinyt päästä loppuun edellisestä matkasta kertovissa merkinnöissä, mutta taas sitä ollaan lähdössä. Suunnilleen tunnin päästä olisi tarkoitus lähteä lipumaan kohti lentokenttää (joskin paikallisbussiin ahtautumisesta voisi puhua enemmänkin rämpimisenä) ja hypätä koneeseen (ja toivoa pääsevänsä businessluokkaan), joten valitettavasti en ehdi tämän enempää kirjoitella.

Nauttikaa sen sijaan Kotkan kirsikankukista! Tallusteltiin ympäri Kotkansaarta viikonloppuna, ja räpsin kymmenittäin kuvia, vaikka suurin osa puista ei ollut vielä edes kunnolla kukassa... Viime vuonna en tosin päässyt näkemään niitä kukassa ollenkaan, joten siihen verrattuna ajoitus oli hyvä. :')

Eli jos haluatte nähdä kirsikankukkia, älkää turhaan varatko lippuja Japaniin (jossa tämänvuotinen kukinta meni ohi jo aikaa sitten), vaan suunnatkaa eteläiseen merikaupunki Kotkaan! :) Tai pääkaupunkiseutulaiset hillukoot Roihuvuoreen tai muualle, miten vain, yritin vain ihan hyvää hyvyyttäni mainostaa Kotkaa... :___D

Anyways, lähden tästä kohti Tokiota eli näkemisiin siis. o/

No comments: