Wednesday, May 30, 2012

Helsinkiretki

Hei taasennn :) Enää pari päivää koulua ja sitten loma ! \o/ Ollut ehkä tekemisentäyteisin vuosi ikinä (koulun osalta) niin niin ihan kiva olisi lomailla, mutta kun ei niin ei. Jos tietäisin kuka alunperin keksi, että kesällä pitäisi mennä töihin niin menisin sanomaan sille pari valittua sanaa koska agh. 
Ei tosin sillä etteikö raha kelpaisi. Haluisin vaan mieluummin saada rahaa vaikka lomailusta. :<

Mutta merkinnän pääaiheeseen! Käytiin Shikon kanssa maanantaina Helsingissä pitkästä aikaa~ Tai minä pitkästä aikaa, Shiko ehti käväistä tuossa välissäkin mutta kumminkin. Lähinnä se meni sellaiseksi ruoka- & herkkushoppailuksi ja syömiseksi, mutta en varsinaisesti lähtenyt mitään muuta ostamaankaan, joten hyvä näin. Ja rahaa meni kyllä ihan tarpeeksi. :D
 
 
Aina yhtä... ehmmm kaunis Kamppi.

Minä ja edustusilme. :D Ja taustalla näkyykin Tokyokan, jossa käytiin tuhlaamassa mm. udoniin, currykuutioihin, ramuneen, tofutaskuihin, maitokarkkeihin, mausteisiin ja pakastetakoyakiin. Lehdetkin houkutteli ostamaan, mutta ne on tuolla niin järkyttävän kalliita että ei ostettu.

Käytiin Ichiban Sushissa lounaalla. :) Ensimmäinen kerta kun kävin ja oli ihan perushyvää sushia ja tuun aika varmasti menemään uudestaankin vielä joskus.

 
Käytiin syömässä myös siinä Tennispalatsin jogurttijätskipaikassa. Mun annos varmaan kertoo aika selvästi, että en tosiaan ole koskaan aikaisemmin maistanut sellaista joten tuli sitten sotkettua siihen kaikkea mahdollista. XD Oli hyvää joka tapauksessa ! Plus ne koneet oli samanlaisia kun tykkimäen pehmiskoneet joten sain harjotusta niiden käyttöön lol.
Niin ja mitä nyt jossain oon kuullut tuota verrattavan jäätelöön niin--- no, ite en kyllä vertais, ne on ihan täysin absoluuttisen eri asia vaikka onkin molemmat hyviä.


 
Pakollisia maisemakuvia eheh :D Käveltiin Aseanic Tradingiin ja kierrettiin pikkusen paluumatkalla että päästiin rantareittiä.

Dagens ateria nummer tvo @ Picnic. Mansikkahalloumsalaatti ja jotain valkoista kirsikkateetä. Oli hyvää kaikki ♥ Käytiin tuon jälkeen hakemassa jälkiruoaksi vielä Ben&Jerrysiä ja pääsin vihdoinkin maistamaan vermonstreria ja oh my apple pieta, jeii~

Mentiin Helsinkiin junalla ja tultiin takasin bussilla. Tosta bussiasemasta tuli jotenkin kammottavalla tavalla mieleen ShinjukunWiller Expressin bussiterminaali ja se yöbussi... hrrrr.

Ostoksista ei nyt muuten ole oikein kuvia, mutta tuo kuvassa näkyvä paita on ainut vaateostos. Ostettu randomisti Fiorellasta.

 
Ne pakastetakoyakit eksy jo lautaselle :__D Ei tajuttu ostaa mistään japsimajoneesia tai takoyakikastiketta niin majoneesi on perusmarkettilaatua ja kastike kotitekoista, mutta ihan hyvää tuo oli silti. Ja pakastetakoyakihan ei korvaa tuoretta yli-ihanaa osakalaista takoyakia muttaa auttaa kestämään tän ajan jonka joudun elämään siitä erossa.


Kimchiramenia. Ostettiin joskus jotain samantyyppistä prismasta ja se oli hyvää niin jotenkin se vaan eksy koriin Aseanic Tradingissa. :D

 
Udon = ♥♥♥
En tajua miten se nuudelin paksuus voi vaikuttaa niin paljon makuun mutta oikeesti rakastan noita niiin paljon, että se kilo mikä ostettiin ei varmasti riitä ees kuukaudeksi... Ja tollanen tofu on yli-ihanaa myös *Q*

Yritän nyt lähipäivinä vihdoinkin kirjottaa ne vanhat japanipostaukset pois alta. Ihan siksikin jo että en tiiä kuinka pian oon taas menossa Osakaan uudestaan..... Ehm. 

Bai baiii~!

No comments: