Wednesday, March 12, 2014

勉強しかしない

Enää about puoli kuukautta Tokion matkaan. ♥ Kutsun sitä Tokion matkaksi, koska hei, eihän Osakatonta matkaa voi sanoa Japaninmatkaksi.

大阪めっちゃ好きやねん♥

No ei vaineskaan, mutta tuntuuhan tällanen vähän "takapakilta", kun neljäs matka ko. maahan on ensimmäinen, jolla tuun pysymään yhden alueen sisällä - tässä tapauksessa Kantossa. Ei sillä, että suosittelisin päivän reissuja Osakasta Tokioon ja takaisin (kokeiltu kahdella matkalla), mutta tuohan ne sellaista kivaa ylimääräistä stressiä matkaan (ja eräiden tapauksessa pääsee myös näkemään yumafisun peura ajovaloissa -ilmeen).

Mutjoo, tällä hetkellä yritän vielä olla ajattelematta tuota matkaa ja keskittyä täysillä pääsykokeisiin. Tai no, mun pitäisi tehdä niin, mutta oikeasti pidän koko ajan vieressä sellasta vihkosta, johon oon listannut kaikkea aina matkatavaramuistilistoista parhaisiin hanami-paikkoihin, jotta voin sitten tarvittaessa kirjoitella jos jotain tulee mieleen. :___D Tämän hetkisten ennustusten perusteella vaikuttaa muuten siltä, että tullaan olemaan Tokiossa mankain eli täyden kukinnan aikaan, wohoo~ \o/ Näistä ei tosin ikinä tiedä, kun kaikki voi muuttua säiden myötä ihan mihin suuntaan vain, mutta pitää kyllä jotain aika erikoista (negatiivisella tavalla erikoista) tapahtua, jotta ne muuttuisi niin radikaalisti, ettei nähdä koko kukkia ollenkaan. *koputtaa puuta*Pääsykokeisiin liittyen vielä sen verran, että oon ollut tänä vuonna ihmeellisen ajoissa koska tein jo yliopistohaun. :'D Osakiitos tästä menee Itä-Aasian tutkimuksen toiselle pääsykoekirjalle, Verkottuneelle ihmiskunnalle, koska sen ansiosta löysin itselleni oikeasti kivan varavaihtoehdon, nimittäin historian. Oon lukiosta asti tykännyt paljon hissasta (yläasteella vihasin mutta meidän ope olikin aika sadisti), ja vaikka tuotakin kirjaa tuli luettua jo viime keväänäkin, niin vasta tänä keväänä (ja vasta kakkoslukukerralla) tajusin miten paljon oikeasti pidän historiasta. Tekee ihan oikeasti mieli lukea tuota kirjaa yhä uudestaan ja uudestaan... Joo, en aina ymmärrä itseäni itsekään. XD

Anyways, Aasian tutkimus on kyllä edelleen se ykkösvaihtoehto, mutta niillä sisäänpääsyprosenteilla on hyvä olla muitakin varalla. Harkitsin jossain vaiheessa myös sen mext-stipendin hakemista uudestaan, mutta se matikka... Oon aina ollut ihan hyvä matikassa, mutta pitkä matikka englanniksi ilman laskinta & maolia ei jostain kummallisesta syystä onnistu. XD Sitä paitsi oon edelleen sitä mieltä, että kun kerran on mahdollisuus suorittaa opintonsa ilmaiseksi Suomessa, niin se tilaisuus pitää hyödyntää.

Ja oon ollut tosi iloinen viime aikoina myös syystä että kevät!! ♥ Oon ihan eri ihminen silloin kun aurinko paistaa ja tekee enemmän mieli kuljeskella ulkonakin. Tilasin jo aikaa sitten itselleni kevättakin, joten oon tässä jo hetken aikaa odotellut että pääsisi sitä käyttämään. Ostin viime viikolla myös elämäni ensimmäiset converset, ja toivon todellakin että ne kestää edes hiukkasen paremmin kuin perushalpistennarit.

Oranssit, koska oranssi = ♥ +++ ne sopii hyvin ton tummanvihreän takin kanssa.

Böö.

Aaa, rakastan tota takkia. ;-; Oon etsinyt kivaa parka-tyyppistä takkia ties kuinka kauan, varsinkin viime vuoden jälkeen, kun käytin trenssitakkia kyllästymiseen asti. Tykkään kyllä trensseistä edelleen ja se vaalea (näkyy ainakin viime vuoden kevään Japani-kuvista) on tähän mennessä täydellisin löytämäni, mutta välillä sitä kaipaa jotain rennompaa päälle laitettavaa. Trenssitakki on välillä jotenkin liiankin tyylikäs ja herätän tarpeeksi huomiota muutenkin, hoh.
Oh by the way, olin jo unohtaa, että mulla oli synttärit, mutta iskä toi kukkia tänään niin muistui taas mieleen. :___D Rakastan tollasia "vähäeleisempiä" kukkakimppuja, joissa on vaan yhtä kukkaa (tai harkittu valikoima eri kukkia), varsinkin kun kyseessä on orkideat. ♥

No comments: