Friday, January 20, 2012

home sweet home ♥

heips, ihan näin huvikseni ajattelin ilmoittaa, että kone ei pudonnut siperiaan ja palattiin shikon kanssa kotiin viime tiistaina :') lento oli myöhässä ja myöhästyttiin vajaalla vartilla viimeisestä suoraan valkealaan menevästä bussista, joten kuljettiin kotimatka bussi+juna+taksi -yhdistelmällä.

...en tajua miten suomessa aika tuntuu menevän jotenkin niin nopeasti verrattuna japaniin. o__o luulisi, että menisi toisin päin, mutta ei. ehkä se liittyy aikaeroon (= herään pirteänä aikaisin mutta koulusta tullessa tuntuu niin kun olis käynyt iltakoulua). tai siihen että mulla on miljoona koulujuttua tehtävänä. koulusta puheen ollen, oli aika kiva alku matkan jälkeiselle koulunkäynnille kun ekalla tunnilla pääsee heti tekemään matikan testiä eikä muista mitään edes alkeellisimmista todennäköisyyslaskuista. n____n

muttajoo, alotan ehkä tänään tai viimeistään viikonloppuna tekemään kuvapostauksia matkasta. ei luulisi olevan kovin vaikeaa kun kuviakin on vaan vajaa 1500. ...ehem.

ps. missä vaiheessa suomeen sato näin paljon lunta? :____D sillon kun lähettiin nipponiin niin täällä ei ollu lunta yhtään ja nyt on tyyliin metri.

No comments: