Friday, January 6, 2012

osaka day 1

heips, ajattelin nyt vähän matkablogeilla. ilman kuvia tosin koska kameran johto jäi kotiin + en todellakaan ala tuhlaamaan täällä aikaa kuvien latailuun, lähinnä kirjotan siksi että jos vaikkapa äiti tai joku muu tuttu haluaa lukea. :) elii huomattavasti mielenkiintoisempi pic entry tulee matkan jälkeen jos tulee.

muttajoo, sen pidemmittä puheitta kirjoitan nyt nopeesti tästä äärimmäisen kaoottisesta, epätoivoisuuden täyteisestä mutta loppujen lopuksi ihanasta päivästä. haluun nukkumaan ♥

ensin. isukki vei meidät lentokentälle, jonne saavuttiin jälleen useampi tunti etukäteen. olin tilannut etukäteen 100,000 jeniä valuuttaa jonnekin airpron toimipisteeseen, joka oli harvinaisen simppelissä paikassa, mutta jonka löytämisessä onnistuin kuitenkin sähläämään. jossain passintarkastuksessa pudotin salaryman-tyylisen käsimatkatavara-laukkuni ja random tax free kaupassa tiputin lompakkoni kolikkovetoketju auki _portaissa. hyvä alku i'd say.

lentokoneessa oli taas kivaa ruokaa ja tuli katsottua pari elokuvaakin (joku sho sakurain lääkärijuttu + joku random "unfair: answer" tms). en nukkunut silmäystäkään, jes. kymmenen tunnin lennon jälkeen oli vuorossa--- no, rahan nostaminen mutta se ei onnistunut, joten seuraavana olikin 1,5 tunnin junamatka. puolessa tunnissakin olisi päässyt mutta haluttiin mennä jollain nankain junalla koska sen piti olla halvin (idk oliko edes). se pysähtyi tyyliin joka asemalla ja oli suhteellisen täynnä välillä, mutta näkipä ainakin maisemia :)

btw, icoca-kortti on paras keksintö ikinä ♥

sitten saavuttiin hotel chuo oasikseen. fufufu, pääsin heti puhumaan enemmän japania kuin koko viimevuotisen visiitin aikana yhteensä kun yksi staffilainen kyseli jotain muumeista ja siitä ollaanko menossa kiotoon. :') pikaisen hotellivisiitin jälkeen suunnattiin nambaan tarkoituksena nostaa rahaa citibankista, josta nostettiin viimeksi. no, eipä visa electron tietenkään enää toiminut ko. automaatissa joten kierrettiin ympäri nambaa käyden läpi atm:iä, posteja ja pankkeja, mutta electron ei toiminut missään ja staffilaiset neuvo vaan aina jonnekin muualle (jossa mikään ei myöskään toiminut). rampattiin varmaan reilusti yli kymmenessä paikassa ja loppujen lopuksi käytiin vaan ostamassa jr-namban asemalta syötävää ja palattiin hotellille (telkkarissa oli juuri sopivasti menossa kansai junioreita ♥).

...jossa sitten keksin että seveneleven on olemassa. yo idiot ! o/ niinpä suunnattiin jonnekin namban seveneleveniin, melko varmoina siitä ettei sekään toimi, ja nostettiin sellaset 100,000 jeniä rahaa. :DDDD
sitten aloitettiin rasittava suoristusraudan etsiminen (ei tullut mieleen tarkistaa ton vanhan raudan jännitettä ehehe), kierreltiin hostejen keskellä dotonborin illassa ja tajuttiin lopulta mennä biccucameraan josta löydettiin heti jonkinlainen rauta.

sitten hotellille ja jumpin huomisen keikan liput oli tullu, yays ♥ eli stressaava päivä päättyi kivasti. no mutta, oli siinä stressaavassa osassa hyvätkin puolensa. ainakin mun kynnys puhua japania pieneni, ja paljon :'D

nyt nukkumaan o/

9 comments:

Anonymous said...

miten onnistuit saamaa hsj:n keo
ikalle liput ? :O

Chupu said...

välittäjän kautta ticket.co.jp:stä ! suosittelen erityisesti je_goodsia (@livejournal), itse olen tilannut sitä kautta nyt jo viidet liput. :')

Anonymous said...

kiitti:)

kuin kalliit ne liput on? :/

Chupu said...

noo, riippuu vähän paikoista, siitä missä vaiheessa liput ostaa, keikkojen määrästä, välittäjän palkasta... vähän kaikesta :D

itse maksoin esimerkiksi tän kertasista lipuista yhteensä yli 1100€ (4 lippua) ja viime vuonna reilut 300€ kahdesta lipusta.

Anonymous said...

ookkei..
no ei paha mut esim. arashin liput maksais varmaa aik paljo enemmän? :O

Chupu said...

joo, mitä nyt oon katellu niin arashin liput on ticket.co.jp:ssä yleensä jostain 50,000 jenistä ylöspäin per lippu...

Anonymous said...

lisätääks siihen viel välittäjän palkat yms...

Chupu said...

ammmm, juu. je_goodsilla tulee yleensä yhteensä joku 6000-7000 jeniä vielä lisää lippujen hinnan päälle.

Anonymous said...

ohhoh :D