Sunday, January 22, 2012

japaninmatka #1 : hotelli & shinimamiya

olisi vähän koulujuttujakin tehtävänä (koeviikkoon vain reilu viikko ja en ole alottanutkaan lukemista...), mutta teen nyt tässä nopeasti ensimmäisen japani-kuvapostauksen. meinasin ensin tehdä nämä postaukset silleen yhdestä päivästä aina kerrallaan, mutta ehkä näin teemoittain on vähän kätevämpi + kuitenkin kirjottelin jo aikasemmin mitä tehtiin minäkin päivänä.

mutta asiaan!
hotellimme sijaitsi siis shinimamiyassa (tai en tiiä millä nimellä sitä aluetta varsinaiseseti kutsutaan muttajoo), jota on sanottu mm. osakan köyhimmäksi alueeksi. lupaavaa joo, mutta meidän hotelli oli samassa paikassa viimeksikin, joten tiedettiin mitä odottaa. eiikä se shinimamiya niin huono paikka ole. :D kyllähän siellä kuljeksii vähän epämääräsiä heppuja eikä se ehkä ole mitään kauneinta seutua, mutta kyllä siellä vajaat pari viikkoa voi ihan hyvin asua. sitä paitsi 63000jeniä 11:sta yöstä kahden hengen huoneessa w/ kylppäri, telkkari ja ilmanen netti on sen verran hyvä hinta että en kyllä paikasta valittaisi.

+ tärkein: juna-asema oli lähellä ! ei siellä hotellilla tai sen lähistöllä mitenkään välttämättä tarvitse aika viettää - me enimmäkseen lähdettiin pois aamulla ja tultiin takasin sitten joskus pimeellä.

sitten kuvia ! klikkailemalla saa vähän isommaksi jos kiinnostaa :)

yllä olevassa kuvassa näkyvä ruskea rakennus on meidän ekan matkan hotelli, hotel chuo ja sen oikeella puolella oleva on hotel chuo selene. ...ja meidän hotelli chuo oasis on tosiaan myös tossa ihan lähellä.

ja chuo group ei tosiaan ole shinimamiyan ainoa hotelliryhmittymä, ihan lähellä sijaitsee myös hotel raizan south & north, hotel mikado, hotel toyo, hotel taiyo, hotel sun plaza... ihan näin muutamia mainitakseni. XD


ja tähän merkintään voisi tietty heittää shinsekai-kuviakin, kun tsutenkaku-tornikin näkyy asemalle...

shinsekai on ihan mielenkiintosen näkönen paikka ja siellä on tosi paljon kivan näkösiä ravintoloita, mutta en ehkä itse kuitenkaan menisi sinne syömään. en tiiä, siellä vaan oli jotenkin epämukava kävelläkin. D:

No comments: