Tuesday, January 10, 2012

osaka days 4 & 5

moimoimoi~

ajattelin odottaa siihen asti että saisin otettua jotain kuvia kännykällä, mutta jostain syystä sen akku loppuu heti kun yritän tehdä sillä jotain, joten päivitän nyt vaan nopeasti mitä on tullut tehtyä.

nelospäivänä, eli eilen, käytiin ekaa kertaa hep fivessa. maailmanpyörä + starbucks = ♥ en ostanut juuri mitään, kun eipä tollasista kauppakeskuksista oikein tämän mittaiselle vaatteita löydy... sitä paitsi oli seijin no hi = vapaapäivä, ja lisäksi vielä alennusmyynti, joten ei sinne oikein mahtunut vaatteita katselemaankaan. :D

hep fiven jälkeen mentiin vielä nanbaan ja käytiin OPAssa ostamassa mulle yksi ihonhoitosetti, jonka jälkeen yritettiin etsiä jotain ruokapaikkaa, mutta jopa paikassa oli täyttä. ei tyyliin yhtäkään vapaata pöytää missään kivan näköisessä ruokapaikassa. ei sinänsä ihme tosin, kun seijin no hi on ilmeisesti sellanen päivä, että sillon käydää suht paljon ravintoloissa... ?

tänään käytiin taas nostamassa rahaa ja ostamassa lisää johnnys-krääsää. ostin jump-sateenvarjon ja tajusin hotellilla ettei se mahdu mun matkalaukkuun, mutta mitäs pienistä. postiin vaan. :D käytiin burger kingissä syömässä. juu, erittäin japanilaista ruokaa, mutta on tämä edistystä sinänsä, koska ei olla vielä käyty kertaakaan missään sellaisessa ravintolassa jossa oltaisiin käyty suomessa joskus.

sittenn käytiin vielä hep fivessa kiertelemässä, syömässä crepesit (♥), kokeilemassa ufo catchereita ja jälleen starbucksissa. oli tarkoitus maistaa sitä jotain matcha -juomaa, mutta saatiinkin jonossa ilmaiset maistiaiset siitä, yay~ \o/

aa niin ja käväistiin osakajossa pimeellä.

huomenna tokioon~ n___n onnistuttiin ostamaan liputkin jo, wohoo.

No comments: