Wednesday, May 13, 2015

Tokiotokiotokio

Joudun taas hylkäämään yhden blogipostaus-luonnosläjän ja toteamaan, että en vaan yksinkertaisesti saa aikaiseksi kirjoittaa tänne mitään silloin kun olen Suomessa. Tänään kuitenkin olisi suunnitelmissa poistua maasta, joten kaikki sukulaiset ja muut kiinnostuneet voi huomisesta alkaen taas alkaa stalkkailla tätä blogia. En varmasti kirjoita joka päivä, mutta kahden kuukauden hiljaiselokaan ei ole suunnitelmissa - ihan jo siksikin, ettei eräs hyvin tuntemani mieshenkilö tällä kertaa aio pitää lomaa töistä ainakaan koko aikaa. :'D Palaan tosiaan Suomeen vasta heinäkuun puolivälissä, eli tulee olemaan pisin matkani tähän mennessä.

Mutta jottei ihan tylsäksi menisi, niin kerrotaan nyt vielä parin kuvalla avulla, mitä olen viime aikoina tehnyt. Ensin muutama asia, mitä ennen matkaa ei pitäisi tehdä. Tai en ainakaan suosittele....ja näistä ei-suositeltavista asioista ehdottomasti se numero ykkönen on shoppailu. Olen menossa Tokioon ja käyn edellisenä päivänä tuhlaamassa satasen vaatteisiin Suomessa? No, onneksi pituutta voi käyttää tekosyynä. Ja sitä myös, että meinasin ostaa noi housut jo viikko sitten Kotkasta, mutta siellä ei ollut kokoa.Toinen juttu, jota en mitenkään kovin paljon suosittele, on uusien pelien ostaminen juuri ennen matkaa. En ollut aikoihin pelannut mitään, mutta tuli jostain syystä himo ostaa jotain uudempia Tales of -pelejä, niin tilasin sitten Gracesin (käytettynä = halvalla) ja Xillian (japaninkielisenä ebaysta = halvalla). ...ja ihan kuin muka olisin ehtinyt pelata kumpaakaan kunnolla - mikä ei ole ihme, kun pleikkarinikin on Kotkassa. Xilliaa en ehtinyt edes aloittaa, mutta Gracesissa pääsin niin loppuun, että ärsytti jättää kesken. D: ...paitsi nyt kun luin netistä miten se loppuu, niin ei se loppu kyllä hirveesti innosta, lähinnä vaan se pelattava tulevaisuus-osuus. Ja ihan Xilliaa pelaamattakin voin sanoa, ettei noista kumpikaan vedä vertoja Tales of Symphonialle. ♥Kun nyt hylkäsin mun vappupostauksenkin, niin kerrotaan nyt vielä osin edelliseen liittyen lyhyesti mun ensimmäisestä opiskelijavapusta: kävin tekemässä Japanin kokeen, jonka jälkeen hyppäsin bussiin, nousin pois Kotkan sairaalalla (harhaan johtavat yksityiskohdat on kivoja), kävelin kotiin ja aloin pelaamaan. :____D No okei, saatoin tehdä ensin jotain muutakin, mutta ei se nyt niin tarkkaa ole... Yllä olevat donitsit oli tarkoitus tehdä vappuna, mutta syötiinkin silloin sitruunabrownieta (♥), joten donitsit tuli tehtyä vasta seuraavalla viikolla. Oli muuten hyviä, vaikka olikin elämäni ensimmäiset itsetehdyt donitsit. :)

Ja vielä pari maisemakuvaa, niin voi sitten vertailla Suomen ja Japanin maisemien eroja!


...juu, mulla on tapana aina aloittaa kauneimmasta.
Tietääkö joku muuten onko tuo viimeisen kuvan puu kirsikkapuu? Näin sen bussista ja luulin sitä ensin syreeniksi, mutta eihän ne kuki vielä... :'D

Nyt viimeiset pakkailut ja kohti bussipysäkkiä. o/

No comments: