Sunday, June 14, 2015

Kawasaki #2Moimoimoi. :) Jatkan nyt tätä omituista aktiivisuusputkeani ja kerron mitä tehtiin eräänä kauniina päivänä Kawasakissa toukokuun loppupuolella.

Oltiin taas lusmuiltu aamulla ja noustu myöhään, joten syötiin aamupalaksi vain nattoa ja Kawasakiin päästyämme takoyakia. Vähän spesiaalimpaa takoyakia kuin mitä yleensä olen syönyt: takoyakikastikkeen ja majoneesin tilaan päällä on kananmunamajoneesimössöä (vähän kuin munavoita) ja teriyaki-kastiketta. Oli hyvää, mutta ensi kerralla Gindacon takoyakia ostaessa haluan maistaa mentaiko-takoyakia.

Syömisen jälkeen kierreltiin ja kaarreltiin Lazonassa (kauppakeskus), käytiin muun muassa vilkaisemassa mun suosikkikisuja eläinkaupassa ja leikittiin musiikkikaupassa. Tarpeeksi kaarreltuamme ja aikaa tuhlattuamme suunnattiin kohti pääsyytä Kawasakiin menemiseen.

Kyseinen syy näkyy yllä olevassa kuvassa: Bitter Sweets Buffet. Tuo ei tosin ole sen oikea sisäänkäynti, vaan sisälle mennään kauppakeskuksen sisällä olevasta ovesta muutaman kymmenen metrin päässä.

Kuten nimikin kertoo, kyseessä on buffet-tyylinen ravintola, eli japaniksi sanottuna tabehoudai (+ tietty nomihoudai myös, alkoholillinen versio maksaa muistaakseni jonkun 1000 jeniä ekstraa). En ole mikään suuriruokaisin henkilö, joten välillä tuntuu että tuollaiset syö-niin-paljon-kuin-haluat –tarjoukset menee mun kohdalla vähän hukkaan, mutta tuolla ei tullut sellaista fiilistä. Hinta on verrattain halpa (n. 2000jeniä/henkilö/90min), ja lisäksi se ruokavalikoima…
Omnomnomnon. *Q* Löytyy muun muassa pizzaa (joka on japanissa yleensä sikamaisen kallista), pastaa, mabodoufua (+ salaattipöydässä tofua muuten vaan), udonia, kunnon japanilaistyylinen salaattipöytä, monenlaisia kiinalaistyylisiä taikinanyyttijuttuja, chirashisushia, naudanlihapihvejä (joutuu tosin pyytämään)… Ja juomavalikoima on myös ihan kiva, itse haudutettavia teitäkin oli ihanan montaa makua.

Ja ja ja! Seuraava kuva kertoo vielä yhden tärkeimmistä syistä, miksi haluan ehdottomasti mennä tuonne vielä uudestaan – ja mielellään useampaan kertaan.


♥♥♥ Noiden lisäksi pehmistä saa syödä niin paljon kuin lystää. Ai niin ja hedelmäpaloja + jogurttia ja mysliä ynnä muita vastaavia oli myös.

Crepejä ja vohveleita pystyi tilaamaan myös, joskin jälkeenpäin ajatellen tuli sellainen olo että olisi ehkä kannattanut jättää tuo väliin ja syödä enemmän creme bruleeta, pannacottaa ja kahvijellyä… Nojaa, tiedänpähän ensi kerralla minkä syömiseen keskittyä. 
 
…mun blogi alkaa oikeasti muistuttaa ruokablogia, anteeksi tästä. Tämän matkan blogikelpoiset kohokohdat vaan tuppaa liittymään ruokaan. :___D Mutta muitakin juttuja on kyllä odottamassa postaamista, just wait!

 Kuten tämäkin kuva, moni tämän merkinnän kuvista on by Kengo, joka on huomattavasti parempi kuvaamaan kuin minä.

No comments: