Thursday, July 24, 2014

Japan day 6

Moiii~ o/ Vietettiin tänäänkin vielä sellanen perusrento kaupunkipäivä, kun eilinen meni mun takia niin myöhäiseksi ettei oikein ehtinyt suunnitella mitään saati että olisi jaksanut herätä aikaisin.


Näin ollen lähdettiin ensmmäisenä Harajukuun. :''D Juu, taas. Mutta haluttiin välttämättä Caffe Solareen käväisemään (siellä on kivoja salaatteja ja leipiä) eikä oltu vielä otettu kertaakaan crepejä.


Toi salaatinkastike oli niin hyvää. *~*


Käytiin purikurassa. \o/ Mun jalat näyttää pelottavilta noissa vikoissa kuvissa. D: Unohdin vahingossa eiliset purit tohon alle kuvaa ottaessa, ja niitä ette tule näkemään blogissa koska ne onnistu niin loistavan huonosti että ne on jo koomisia. :D


Crepet ♥Mun oli jälleen kerran pakko saada muutama vaate, koska valitsin niin huonosti mukaan otettavat vaatteet... Mut ostin pari trikoomekkoa 500 jenillä eli oon jo suht säästeliäs. :') ...plus yhden lyhythihaisen farkkupaidan mutta tän jälkeen en oikeesti osta enää yhtäkään vaatetta.

Harajukun jälkeen lähdettiin Ebisuun.


Tarkoituksena oli päästä Ebisu Garden Placeen, mutta meinattiin taas missata se. XD Omaan ilmeisesti oikeesti ihan järkyttävän huonon suuntavaiston, koska sinne on oikeesti tooosi helppo mennä.


Mutjoo, kyllä me aika pian sinne löydettiin kumminkin. :)


Garden Place oli taas niin hyvin piilotettu että ilmeisesti mun ei haluta näkevän sitä kunnolla. XD


Ebisuvisiitin jälkeen suunnattiin Asakusaan, tosin jäätiin viimekevään tapaan Uenon asemalla pois ja käveltiin Asakusaan.


Käytiin taas Gustossa syömässä...... Mutkun siellä on nomihoudai. :__D
Gustosta lähdettyämme seuraava etappi oli monen monta kertaa nähty Nakamisedoori ja Sensoji.


...mjoo, lähinnä vaan käveltiin tonne päähän temppelille ja häippäistiin ROXiin. Shiko yritti tosin suostutella mut ottamaan sellasen ennustusjutun, mutta en halunnut kun oon niin taikauskonen että alkaisin kumminkin miettimään kaikkea jos saisin jonkun huonoa onnea tuovan lappusen. :D ROXissa kierreltiin kirjakaupassa (yritin ettiä japaniksi jotain kivaa kirjaa jonka oon lukenu aikasemmin suomeksi mutta ei siellä ollu mitään kivoja ;-;) ja käväistiin supermarketissa.

ROXista lähtiessä mietittiin hetken aikaa meniskö metrolla vai kävelisikö Uenoon & menisi Yamanotella koko matkan Shin-Okuboon, mutta juuri ennen Tawaramachin metroaseman portaita alkoi sataa, joten metrollahan me mentiin. Metrossa oli mukavan tilavaa, olis päässyt välillä jopa istumaankin. Mutta JR:n Shibuyan asema...Nää kuvat ei nyt taaskaan ihan näytä todellisuutta: ihmisiä näyttää olevan huomattavasti vähemmän ja väljemmin kuin oikeasti, mutta päästiin nyt kumminkin vihdoin kokemaan se ihan oikea ruuhkajuna. Ihan huvittava kokemus tälleen välillä, mutta ei tota kyllä joka päivä kestäisi. :D Sillit purkissa -tunnelmaa vielä vahvisti se, etä satoi kaatamalla (+ ukkosti), mutta itse en onneksi osunut kenenkään sellasen viereen (tai no viereen ja viereen, sanotaanko silleistäkään että ne on purkissa vierekkäin, enemmänkin vois sanoa että litistymään kiinni johonkin random ihmiseen) jolla olis ollut märkä sateenvarjo mukana.

Mulla ei ollut sateenvarjoa mukana, mutta onneksi meidän hotelli on lähellä asemaa, joten en hirveesti kastunut. Sisään tullessa saatiin myös respasta meidän toiset keikkaliputkin, yays.


Iltapalaa. :) Oli mulla tosin sellanen pinkki kermainen kakkujuttukin, eheh.

No comments: