Friday, July 4, 2014

Kesää odotellessa

Heips taas. ^-^

Japanin matka lähestyy, joten ajattelin että voisi täälläkin aktivoitua vähän ennen kuin aloitan taas päivittäisen kilometripostailun maapallon toiselta laidalta käsin. Lähdetään Shikon kanssa 18.päivä Tokioon, jossa viivytään viime matkan tapaan suunnilleen 2 viikkoa. Loppumatka käytetäänkin sitten Kansain alueen kiertelyyn, tosin tälläkin kertaa vain päivämatkoina Osakasta käsin.

Viime aikoina on ollut niin loistavia säitä (oon edelleen sitä mieltä että sarkasmi on hieno keksintö), että ei ole hirveästi pystynyt tekemään mitään kovin kesäistä - kuten vaikkapa pyöräretkiä, paitsi jos haluaa kastua - mutta viime viikonloppuna käytiin Shikon kanssa juhlimassa iskän 50v-synttäreitä. 

Mun tehtävänä oli leipoa kyseisille synttäreille pari juustokakkua + riekkinen (en muista mistä toi nimi on tullut tai kuka sen keksi, mutta se on äidin puolen suvun nimitys yhdelle sellaselle vähän mokkapala-tyyliselle kakulle). En löytänyt juustokakkuihin sellaisia reseptejä kuin olisin halunnut, joten kirjoittelin reseptit itse. :D Etummainen on lievästi valkosuklainen ja vaniljainen perusjuustokakku (repesi vähän vuoasta irrottaessa kuten kuvasta näkyy), takimmainen taas kinuskijuustokakku (jota en saanut irti leivinpaperista tuhoamatta koko kakkua). Koristeluista ei tullut niin nättejä kuin olisin halunnut, mutta kun tekee 3 kakkua (+ läjän valkosuklaatryffeleitä) yhdessä päivässä, niin ei siinä hirveästi ehdi käyttää aikaa koristeluun.

 

Synttäriohjelmaa: kalakisat. XD Toi on tollanen iskän puolen suvun perinne, ja tällä kertaa se sitten järjestettiin tälleen synttäreiden yhteyteen. Itse osallistuin viimeksi joskus 10-15 vuotta sitten.

 

...ja jäi muuten väliin tälläkin kertaa. :D Keitettiin Shikon kanssa kahvia (tai no shiko kannusti), vaikka mun keittämä kahvi on aina ihan järkyttävän pahaa. Ei sitä tainnut kukaan ainakaan kehua, että tuskin kovin hyvää oli nytkään. Muttajoo, oli ihan mielenkiintoiset sukulointi-synttärit + voileipäkakku oli hyvää. :')

Ai niin, ja tähän loppuun voisi vielä mainita että en tule viettämään toista välivuotta. \o/ En vieläkään tajua miten, mutta jotenkin ihmeellisesti pääsin mun ykkösvaihtoehtoon eli Aasian tutkimukseen. Kun menin yliopistohakuun kattomaan tuloksia niin olin valmistautunut henkisesti hylätty-tekstin näkemiseen mutta siinä lukikin hyväksytty. ;_;♥

No comments: