Friday, July 25, 2014

Japan day 7: Enoshima & Kamakura

Hellou~ ^-^ Meillä oli tänään kesäinen Enoshima- & Kamakura-päivä. Yleensä Enoshimaa suositellaan side tripiksi ja Kamakuraa siksi pääkohteeksi, mutta meillä tää meni tälläkin kertaa toisin päin, ja vietettiin valtaosa ajasta Enoshimassa. :D By the way, tänään oli +36 astetta varjossa (+ kosteus ties kuinka monta prosenttia), että päätelkää vaan siitä miten hikinen tunnelma tänäänkin oli...
 

Shonan Monoraililla olisi päässyt ehkä aavistuksen kätevämmin, mutta mentiin kuitenkin tälläkin kertaa Enodenilla - ihan jo niiden maisemien takia. Niin ja jos jotakuta kiinnostaa, niin mentiin Kamakuraan Yokosuka-linjalla Shinagawasta (paluumatka mentiin Shonan-Shinjukulla).Enoshimassa on aina yhtä kesäisen ja aurinkoisen näköistä. :') Ei tosin sillä että olisin käynyt siellä muulloin kun keväällä ja kesällä. Surffareita riitti vielä enemmän kun keväällä, ja eräskin joukko tuijotti meitä sen verran kauan että hyvä kun tajusivat minne kävellä.

Ei kierrelty tällä kertaa hirveästi matkamuistokaupoissa, mutta paluumatkalla tajuttiin että niissä on välillä varsinkin peremmällä mukavan viileää. :'DNoi maisemat on niiin ihanat. ♥Kuva ei kerro kaikkea, tässä tapauksessa onneksi, mutta noiden portaiden kävely oli ihan järkyttävää. D: Pikkupyyhkeestä oli enemmän hyötyä kun oisin ennen tätä matkaa halunnut uskoa, varsinkin kun sitä piti laukussa kylmän (hetki hetkeltä lämpenevän) juomapullon vieressä.Käytiin syömässä samassa paikassa missä kävin Sarin ja Sinin kanssa keväällä, ja otettiin nyt tällä kertaa Enodonit eli Enoshima donburit. Ei tiedetty mitä siinä oli, mutta mm. mereneläviä ja sipulia, oli hyvää ja oon erittäin onnellinen että oon viimevuosien aikana vihdoinkin oppinut tykkäämään sipulista. :D


Tuolla oli välillä ihanan viileä tuuli. ;-;
Kissoja ei tällä kertaa näkynyt hirveästi, varmaan kuumuuden takia, mutta yhdestä varjoisesta nurkasta löytyi tällainen sulonen pallero. :'3


Ja sitten tällanen kuolaava vanhuskisu nähtiin myös. :D

Kierreltyämme tarpeeksi Enoshimassa lähdettiin Kamakuraan. Ollaan ennen käyty aina vain daibutsulla (...älkää kysykö miksi), mutta nyt käytiin Hasederallakin.


Noi pikkupatsaat on jotenkin sulosia. :')


Maisemat ♥


 Fisut on aina kivoja.Varsinkin tollaset värikkäät ja lutuset.


Käytiin myös tuossa luolan tapaisessa paikassa. Vitsailin sisään mennessä jotain että se on kun mikäkin kummitustalo muttaaa... se oli vielä kamalampi. D: Ei siinä aluksi mitään, mutta aika pian tuli sellanen järkyttävän matala kohta ja joutu kumartumaan aika reippaasti eikä päässyt suoraksi ollenkaan  ja mua alkoi ahdistamaan niin paljon että syöksyin vaan vauhdilla siihen suuntaan mikä vaikutti uloskäynniltä. Vihaanvihaanvihaan tollasia pimeitä ahtaita paikkoja. >_< Tuppaa vaan aina välillä unohtumaan näköjään kun tulee mentyä tollasiin sisään.


Hasederan jälkeen käytiin Marion Crepes -kahvilassa syömässä kakigooria. Shiko otti melonikakigooria jäätelöllä ja mä taas tollasen mangoparfaitin.


Käytiin myös daibutsulla, mutta... Vain sisäänkäynnin matkamuistokaupassa. :___D Ostettiin 450 jenin jääkaappimagneetti sisäänkäynnin 200 jenin sijaan, eli--- no, itse asiassa meiltä meni 50 jeniä enemmän kun olis mennyt muuten, mutta saatiinpahan konkreettinen buddha muistoksi.

Omiyage-shoppailun jälkeen mentiin junalla Kamakuraan (viime vuoden keväällä käveltiin mutta nyt oli liian kuuma), ja lähdettiin Shonan-Shinjuku-linjalla takaisin hotellille päin. Vältettiin sopivasti ruuhkakin kävelemällä Shinjukusta Shin-Okuboon.

Iltapalaa. :') Syötiin myös sellaset mansikkakerrosvanukkaat, mutta otin siitä kuvan vaan kännykällä niin en nyt jaksa etsiä sitä tähän.

Huomenna sitten Sumidagawan hanabitaikaita eli ilotulitusta katsomaan. Ehkä. o/

No comments: