Wednesday, September 8, 2010

all or nothing

Yooo~! En ole tehnyt koko viikolla vielä oikeastaan yhtään mitään ihan yksinkertaisesti siksi, että koulupäivän jälkeen ei enää ole jaksanut. Maanantain hyppytunti meni innovaatioteemapäivässä (= 2 tuntia enemmän puuduttavaa jumitusta) ja eilisen ryhmäytymisen takia pääsin koulusta tuntia myöhemmin ja nytkin pitäisi tehdä jotain esitelmää... Blah.
Tää kuvaa aika hyvin parin viime päivän tekemisiä. Toisin sanottuna olen koulujuttujen lisäksi istunut koneella ja katsellut koneelta vanhoja videoita, mm. Ya-Ya-yahia ja Shokuraa.

Sain muuten yhdiltä tutuilta vihdoinkin uuden pöydän huoneeseeni. \o/ Mulla oli ollut sama pöytä ainakin 10 vuotta niin oli tarkotuskin hankkia sellanen tässä lähiaikoina... Varsinkin kun en yhtään pitänyt siitä vanhasta, siinä oli irrallinen valkoinen pöytälevy ja kaikkea.

Vanha lipasto & kaappi lähtee tuolta nurkasta heti kun jaksan raahata ne jonnekin (samoin yksi vanha rikkinäinen työtuoli joka on pitänyt viedä roskiin jo aikaa sitten). Tällä hetkellä ongelmana on vaan toi jättimäinen telkkari. En tiedä yhtään minne sen voisi heittää... Ehkä hankin sille jonkun epämääräsen pikkutason tai jotain. Tosin se on niin iso ettei se mahdu millekään pikkutasolle. Aa haluisin niin sellasen ohuen pikkutelkkarin ! DD:

Yritän nyt sitten seuraavaksi tehdä sen tyylihistoriapostin. Ihan näin varoituksena sitten, että mulla ei ollut minkäänlaista tyyliä ennen yläasteen seiskaluokan loppua ja sen jälkeenkään mun tyyli ei aina ole ollut mitään kaunista katseltavaa... :____D

2 comments:

katatsu said...

lol, sulla on sama taustakuva kuin mulla XD tuo kuva on kyl tosi ihana <3

(sori, en jaksanu kirjautua sisään :__D)

Chupu said...

niin se on ihana ♥ tollanen kivan ilonen ja jei~