Wednesday, September 1, 2010

dream after dream

Heips~ Suunnittelin ensin tekeväni nyt jonkun suuremman postauksen, kuten vaikkapa sen tyylihistorian, mutta ei tässä hyppytunnilla oikein ehdi, joten kuulumisia/randomointia vain tällä(kin) kertaa.

Tästä päivästä tai muutenkaan lähipäivistä ei ole nyt sen erityisemmin kerrottavaa, eilistä piristi mukavasti kun tällainen ilmestyi postilaatikkoon~:...musta vaan tuntuu, että tilailen liikaa tavaraa. En nimittäin ollenkaan muistanut tilanneeni tuotakaan ennen kuin avasin paketin. :__D Mutta eipä siinä sinänsä mitään, yllätykset on aina hauskoja, varsinkin jo ne sattuu olemaan kivoja yllätyksiä.

Tilaamisesta puheen ollen, tilasin jonkin aikaa sitten myös ensimmäistä kertaa sasasta.Eli siis, tilasin kuvassa näkyvät Skinfoodin Black Sugar maskin, Cosmedin punaisia jälkiä häivyttävän roll on-puikon sekä Essentialin Honey & Shea Butter -hiusnaamion. Kaikkia on tullut kokeiltua jo useampaan kertaan, ja tykkään oikeastaan kaikista, erityisesti hiusnaamiosta. Voisin ihan oikeasti mennä vaikka mainostamaan sitä ostos-tv:lle. :'D Sen käytön jälkeen hiukset tuntu samalta kun sillon ennen kun aloitin värjäämään niitä ja aa, onneksi se oli niin halpaa että voin tilata sitä lisää heti kun tuo loppuu. ♥

Mutta nyt alan valmistautua lähtemään musiikin tunnille, kun mulla taitaa olla vielä läksytkin tekemättä... Pitäisi päättää omasta mielestä maailman kaunein kappale. Agh, onko edes laillista antaa noin mahdottomia tehtäviä? D:

No comments: