Saturday, September 4, 2010

fav bands

Mun on jo ikuisuuksia pitänyt kirjoittaa tällanen merkintä, eli: lempibändipostaus ! Vanha löytyy tällä hetkellä vielä edelliseltä sivulta, mutta sen kirjoittamisesta on jo reilu vuosi, ja kyseisen vuoden aikana musiikkimakuni on muuttunut aika--- no, lievästi sanottuna paljon, vaikka silloinkin jo kuuntelin jonkin verran poppia. Raskas musiikki ei enää mene alas ollenkaan, paitsi jotkut nättimelodiaiset biisit. Olen nykyään myös huomattavasti epäkriittisempi musiikin suhteen - poikabändipop on mahtavaa, vaikka lyriikat olisikin toinen toistaan kliseisempiä rakkaustarinoita (joista muuten tykkään) ja laulu menisi välillä vähän nuotin vierestä. ♥

Ensimmäisenä mainittakoon NEWS.
Tutustuin NEWSiin kunnolla vasta 09-vuoden alussa kuultuani weeeekin, sitä ennen olin kuullut tyyliin Bambinan joskus mutta en tykännyt siitä vielä sillon. Weeeekissä ihastuin heti siihen iloisuuteen ja pirteyteen, ja aloin kiinnostua NEWSistä enemmän, kuuntelin lisää kappaleita, tutustuin jäseniin etc. Jossain vaiheessa NEWSistä vaan muotoutu mun lempibändi, en oikein itsekään tajua milloin, koska jossain vaiheessa vielä puolipakotin itseni kuuntelemaan rockkia, vaikka ei välttämättä niin kauheesti tehnytkään mieli... :D Muttajoo, NEWS on ihana. ♥ Tykkään kaikista jäsenistä (jos on pakko sanoa suosikkijäsen niin hymyilevä lihapulla eli massu) ja biiseistä, live-dvd:t on kivointa katsottavaa ikinä (varsinkin backtaget, on miellyttävää katsella lähikuvassa sitä miten shigen suuhun ahdetaan ruokaa)...

Sitten Ya-Ya-yah~
Olisin muuten kirjoittanut Yax3:sta vasta viimeisenä (koska se on hajonnut eikä niillä ole paljon omia biisejäkään ja blah), mutta kirjotan nyt selkeyden vuoksi tutustumisjärjestyksessä. Eli siis, tutustuin Ya-Ya-yahiin niiden ohjelman kautta. Eksyttiin vahingossa Shikon kanssa katsomaan yhtä Hakone hot springs -jaksoista, ja tietenkin kiinnostuttiin kun siellä oli NEWSiläisiäkin. Sitä paitsi musta on erittäin viihdyttävää katsella, kun pikkupoikien kännyköitä pudotellaan kuumaan lähteeseen. Varsinkin jos ne pikkupojat on söpöjä. Ja laulaa tarpeeksi hyvin.
...ja niin Ya-Ya-yahista tuli yksi suosikkibändeistäni. :______D Mua tosin häiritsee vieläkin, että Shoonia ja Taiyota ei päästetty melkein ikinä laulamaan soolo-osuuksia (+ se, ettei kumpikaan ole enää johnnysilla). Kuunnelkaa vaikka Taiyon Feel it, se laulaa kauniimmin kun Tegoshi !

Ya-Ya-yahin kautta tutustuin kunnolla myös Hey! Say! JUMPiin.
HSJ:tä olin kuunnellut aika paljon itse asiassa jo ennen Ya-Ya-yahia, mutta jäsenistä en tiennyt yhtään mitään. Olin varma etten koskaan tulisi muistamaan kaikkien jäsenten nimiä ja tunnistin vain Yuton (kiitos Nobuta wo Producen) ja Yamadan, johon mulla oli jonkinlainen viharakkaus-suhde, koska välillä se tuntui yliarvostetulta mutta toisaalta tykkäsin siitä. Yabuun ja Hikaruun tutustuminen kuitenkin innosti tutustumaan bändiin paremmin, ja nykyään en voi tajuta miten jäseniä voi olla tunnistamatta. ...ja Yamada on suosikkijäseneni. :___D Mutkun ei kenestäkään niin söpöstä ja hauskasta voi olla tykkäämättä (ne palloposket !). ♥ Pidän tosin kaikista jäsenistä mutta kuitenkin.
Aa en jaksa odottaa näiden uutta dvd:tä, livet on kivointa katsottavaa ikinä. ♥

Muita suosikkeja ovat mm. Arashi, KAT-TUN, NYC, AAA, Koda Kumi... etc. Kuuntelen myös jonkin verran k-poppia, mutta vain kausittaisesti, sillä mulla on tapana kyllästyä niihin biiseihin toodella nopeasti. SHINeen Luciferkin oli ihana tasan kaksi päivää ja nyt en enää jaksa edes kuunnella sitä kokonaan.

Nyt häivyn värjäämään hiustenpidennyksiäni, baii. o/

No comments: