Friday, September 3, 2010

seishun de fever

Heyy~ Näin ilmoituksena tähän alkuun, että sain vihdoinkin aloitettua sen uuden lempibändit-merkinnän, eli se tulee todennäköisesti joskus huomenna.

Mutta tästä päivästä~ Koulun lisäksi olen lähinnä lataillut scanneja & videoita (haha mulla ei ole ikinä ennen ollu 20:ntä tiedostoa lataamassa yhtä aikaa), ja viimeisimmät pari tuntia on menny oikeastaan niitä katellessa. Ja jossain vaiheessa taisin tehdä jotain heräteostoksia, köh. Mutkun tilillä oli niin paljon rahaa, että oli pakko tuhlata ! :___D Joka tapauksessa siitä sitten enemmän, kun se tulee + kaikista muista tilauksistani jotka tulee milloin tulee.
Ahaha, rakastan Johnnysia. ♥ Olenkohan muuten maininnut vielä täällä mahtavasta ficci-ideasta, jonka sain koulussa historian tunnilla... Puhuttiin vaan keskiajan elämästä ja arvoasteikoista ja tällasista, ja seuraavassa hetkessä kirjottelinkin jo ficin alkua vihkoon. Aa siitä on ikuisuus kun olen viimeksi saanut tuolla tavalla kirjotusinspiksen~
^ Voiko oikeesti olla mitään sulosempaa? ;___; (/ random)

Tehtiin muuten tänään pitkästä aikaa omuricea w/ Shiko & äiti. Feilasin puolet munakkaista (yksi mene rikki ja yhdestä tuli liian kypsä), mutta kyllä ne kuitenkin loppujen lopuksi ihan hyvin onnistui.
Ylläolevassa kuvassa oleva on itse asiassa Shikon annos, mun oman ketsuppikoristelut epäonnistui niin tuo on ehkä edes vähän mielenkiintoisempaa katseltavaa. En tajua miksei tehdä tuota useammin, ehdottomasti yksi parhaita ruokia ikinä. Tehdään muutenkin suhteellisen harvoin mitään erikoisempaa ruokaa... Enemmänkin vaan leivon ja teen muutenkin kaikkia makeita herkkuja, kun olen tällainen sokerihiiri. :')

Käytiin muuten eilen kaupungillakin, mutta en ostanut yhtään mitään. Paitsi irtokarkkeja Cittarista, jonne oli aika tuskaa kävellä keskustasta ilman takkia - jonka takia alunperin lähdin kaupungille, mutta ei löytynyt mitään kivaa. Kengätkin piti ostaa ja löysinkin yhdet ihan kiva, mutta niistä ei tietenkään ollut oikeaa kokoa... 40 oli juuri ja juuri liian pieni ja 41 oli loppu. :<
Ai niin, ostin teetäkin (paria randomia valkoista joiden nimiä/makuja en nyt muista). Pitäisi käydä Prismassa useammin, kun siellä on niin ihana teevalikoima.

Mutta, huomiseen. o/ (Tai johonkin muuhun päivään.) Ulkona on muuten ihana myrsky, välillä tulee sellasia tuulenpuuskia että meinaa ihan oikeesti kaatua niiden mukana. *___*

No comments: