Saturday, September 11, 2010

smile maker

Miksi viikonloppuina tuntuu aina niin... väsyneeltä? Jotenkin tuntuu aina ettei jaksaisi tehdä niin paljon kuin arkisin. Ehkä se johtuu myöhäsemmästä heräämisajasta. :__D Joka tapauksessa en ole tehnyt tänään juuri muuta kuin käynyt kirjastossa (josta lainasin ruokakirjoja ja muumisarjiksia ...ja prinsessapäiväkirjoja) ja katsellut Shikon kanssa viihdyttäviä huumoridraamoja = PGSM:ää ja Kamen Rider Den-O:a.

Käytiin Shikon kanssa eilen Harjunmäellä metsässä poluilla & pururadalla kävelemässä, yay. Tuosta kuvasta näkyy myös Yesstylestä aikaa sitten tilaamani paita, joka on muistaakseni YoungBaby -merkiltä. Tilasin sen aikalailla hetken mielijohteesta, kun tilattiin Shikolle yksi paita ja halusin vaan tilata samoilla postikuluilla itsellenikin jotain, mutta se on onneksi oiikein kiva~ Ainakin tarpeeksi iso. :')

Mitäköhän muuta oon tehnyt... No, eilen käytiin Shikon kanssa ihan spontaanisti vuokraamassa Avatar-elokuva ärrältä. Olisin ehkä mieluummin ottanut jonkun muun, mutta en tiedä elokuvista mitään ja tuo oli niitä harvoja joista tiesin jotain, niin ei ollut hirveästi valinnanvaraa (varsinkaan kun sillä ärrällä on enimmäkseen uusia elokuvia). Toinen riskitön vaihtoehto olisi ollut Twiligt: Uusikuu - varmasti surkea. :___D Muttajoo, olihan se Avatar sinänsä ihan hyvä, mutta en tajua miksi sitä hehkutetaan niin paljon. Se oli visuaalisesti ihan hieno, mutta ei siinä mitään erikoista ollut. Tuli jostain syystä mieleen joku Tarzanin ja FFX:n sekoitus, haha.

Se tyylihistoriaposti on edelleen tekeillä, mutta ehkä saan sen joskus tehtyä loppuun. Kuvien valitseminen on vaivalloista hommaa - varsinkin jos on tapana katsoa samalla kaikki muutkin kuin aiheeseen liittyvät kuvat läpi...

1 comment:

Anonymous said...

i loved the picture