Monday, August 4, 2014

Japan day 17

Jännä miten nopeesti aika menee, kun nyt on jo päivä 17. :o Tuntuu ihan siltä kun olisi vasta tullut Japaniin, vaikka yli puolet matkasta (ja rahoista XD) on jo mennyt.

Tokiossa on tällä hetkellä järkyttävän kuuma ja aurinkoista kun taas länsi-Japanissa (mm. Osaka) sataa ja sataa ja sataa (taifuunin vaikutuksesta vissiin, positiivista sinänsä ettei yksikään oo toistaiseksi tullut tänne). Ei oo niin hirveän kuuma, mutta oon niin sääsensitiivinen että mun mieliala laskee jos on en näe aurinkoa tarpeeksi pitkään aikaan. D: Huomenna onneksi saattaa välillä näkyä aurinkokin. :)


Dobutsuenmae... Ei voi muuta sanoa kuin että onneksi asemalle onkin vaan about sata metriä. Aikaisemmin täällä yöpyessä ollaan kävelty täällä vähän enemmänkin, osin tosin siksi että ollaan eksytty, mutta tällä kertaa ei olla viitsitty käydä edes konbinissa ja siksi JR-Nanban Life-supermarket on meidän lähikauppa. :')

Kuten kuvasta näkyy, sää ei ollut mikään loistavin mahdollinen, joten haluttiin sisätiloihin. Päädyttiin Osakakoon.
 


Ensin mentiin Tempozan marketplaceen (lähinnä syömään XD).  ...taas niin loistokuva, mutta tän pointtina en olekaan minä vaan tausta ja noi kpopparipahvit. :___D Pohdittiin tosi kauan mitä syötäisiin ja käveltiin ympäriinsä, mutta päädyttiin lopulta tollaseen random korealaiseen ravintolaan.
 

Tulista kanaa, ihan mielettömän hyvää. *Q* Oon tehny aika samantyylistä ruokaa itsekin monta kertaa, mutta onnistun aina kypsentämään kanan yli. D:


Shikon annos. Tää on vähän enemmän sellasta katuruokanaposteltavaa tosin. 


Jälkiruokaa Baskin&Robbinssista.  Palloina valkosuklaa-macadamia ja sitruunamascarponejuustokakku, joista varsinkin jälkimmäinen oli ihan järkyttävän hyvää. ♥


Syömisen jälkeen suunnattiin kaiyuukaniin eli akvaarioon. Pelästyin ensin että onko toi ihmislauma lippujono (joo mulla ei ollut piilareita tänään), mutta siinä olikin joku katuesitys menossa.

 
 Kallista lystiä, mutta toi lippu on niin söpö, että ehkä sen voi antaa anteeksi. :')

  
Ihmisiä riitti niin paljon että joutui lähes aina jossain määrin jonottamaan että pääsi oikeasti näkemäänkin jotain. Ei nyt tästä kuvasta näy, mutta varsinkin lapsiperheitä oli tooosi paljon eli ei ollut ainakaan liian hiljaista. :D
Toi oli ihana, se vaan mussutti jotain koko ajan. :'3


Pingut = ♥ Oisin voinut katsella niiden kököttämistä vaikka tunnin jos ton lasin vieressä ei olisi ollut niin jäätävän kylmä seistä.


Tossa oli joku delfiininäytös menossa, että siitä vaan puskemaan läpi jos kiinnostaa nähdä. :D


Kuvan pointti: työntekijä pesemässä kiveä.


Moi pusukala. o/


 Vähän huono kuva, mutta toi jättikilppari oli niin sulonen että oli pakko pistää siitä kuva.


Ihanaihanaihana. ♥ Tollanen lahna.


Nää muistutti jotenkin Artsua. :3


Hiplaa fisuja -corner. Turha ehkä mainita että me ei kokeiltu. XD

Ton akvaarion kiertämisessä kesti aika kauan, varsinkin nyt kun siellä oli vielä paljon enemmän katseltavaa kuin edellisellä käyntikerralla (näkyi hinnassakin), ja loppuvaiheessa oli jo vähän sellanen migreenifiilis kaikista niistä fisuista. :D Mut jos sattuu menemään Osakaan ja tykkää vähääkään akvaarioista niin suosittelen ehdottomasti käymään, toi on oikeesti hintansa arvoinen paikka. Fisujen lisäksi pääsee näkemään miten japanilaiset viettävät vapaapäiviään = ruuhkassa.Syötiin iltaruoaksi halpaa okonomiyakia marketplacessa, makso vaan 500 jeniä ja silti tossa oli paljon kaikkea kivaa ja oli hyvää. :')


Illalla käytiin vielä Nambassa tekemässä vähän pakollisia ostoksia Daisossa ja drugstoressa (+ tietty supermarketissa).


...ja juomassa maccha-lattet. ♥

 

Huomenna tehdään sitten... Jotain. Riippuu säästä. :D

No comments: