Friday, August 8, 2014

Japan day 21: kahvilasta kahvilaan

Heippa. :) Tehtiin tänään niin mielettömästi kaikkea supermielenkiintoista, että aattelin jättää kirjoittamatta, mutta nyt on vähän tylsää + näillä näkymin huomisesta ja ylihuomisesta ei ole juuri kirjoitettavaa, joten kaipa sitä vois jotain kirjottaa.


Käytiin taas vaihteeksi aamupalalla kahvilassa. Shinimamiyassa/Dobutsuenmaessa ei pahemmin kahviloita ole, joten päädyttiin meidän vakio-Excelsior Caffeen Shinsaibashisujille. Almond caramel latte ♥


Näkymät kakkoskerroksesta oli kun Shibuyan Hachiko-risteyksen Starbucksista. ...joo ei. XD Mutta oli ihan mielenkiintosta istuskella tossa ja katsella miten ihmisiä alkoi kulkea enemmän ja enemmän, ja ennen kaikkea seurailla niiden tekemisiä. :DAamupalan jälkeen kierreltiin about pari tuntia samaisella katetulla kadulla, ei oikein mitään kovin järkevää ostettu mistään, mutta kumman hyvin saatiin kumminkin aikaa kulutettua. Jossain vaiheessa käytiin myös OPAssa, jossa ei tosin tehty juuri muuta kuin mentiin ylös kattelemaan ravintolatarjontaa ja päätettiin mennä sinne joskus syömään. :'D


Ja seuraavaksi mentiinkin istumaan Mister Donutiin lounaalle. :____D Aaa pon de ringit on niin ihania. ;-; Mister Donutin jälkeen oli vuorossa taas randomia kiertelyä.


...jonka jälkeen päädyttiin Choco Crohon smoothieille. Istuttiin reunapöydässä ja siinä oli seinän sijaan ärsyttävästi jättimäinen peili.

Choco Cron jälkeen mentiin Daisoon jo toista kertaa saman päivän aikana (eri daisoon tosin), kateltiin kaikkea kissojen valjaista herkkuihin ja saatiin kulutettua mukavasti aikaa. Käväistiin myös Art Boxissa kattomassa olisko hsj:n keikoista tullut kuvia myyntiin, mutta siellä oli vaan jotain vanhoja Tokyo Domen keikkojen kuvia. En oikein muista mitä kaikkea tehtiin, mutta kierreltiin kumminkin sen verran aikaa että tuli nälkä ja käytiin syömässä päivän ensimmäinen ja ainut lämmin ruoka.


Ja kyseinen ruoka syötiin Tendon tenyassa salarymanien ja muiden ukkojen keskellä.


Otan yleensä aina perustendonin, mutta tilasin nyt huvikseni allstar tendonin. Tuolla on aina yhtä hyvää (ja halpaa) ruokaa. :')Syömisen jälkeen kierreltiin vielä randomisti ympäriinsä etsimässä Sevenelevenia - tai enemmänkin sen ATM:ää. En näemmä koskaan osaa pysyä budjetissa.

Mutjoo, ei siis tosiaan tehty käytännössä mitään tänään, mutta ihan hauskaa oli. :D Pestiin pyykkiäkin tässä illalla ja tutustuttiin vähän Chuon alakertaan. Huomenna olisi Yodogawan ilotulitus, mutta oon 99% varma että se siirtyy sunnuntaille tai perutaan, koska toi sää... No, yksi taifuuni on tulossa ja rankkasadetta on luvattu ja silleen, mutta enhän mä tiiä jos nää tykkääkin katsella ilotulituksia rankkasateessa ja tuulessa.

No comments: