Monday, April 15, 2013

Japan day 11

Hello från Tokio ! o/ Päädyttiin nyt sitten tänne, ja löydettiin meidän yöpymispaikkakin, vaikka siinä hieman kestikin. Perun muuten sanani Smile Hotel Namban pienuudesta, se huone oli oikeasti iso tähän verrattuna...
Mutta aloitetaan aamusta~! Tehtiin check out ja jätettiin matkalaukut säilytykseen, ja lähdettiin kohti postia.
Minä turistin näköisenä täyttelemässä postituskaavakkeita. Lähetettiin eilen täältä ostettu viltti kotiin ihan kunnollisessa postipaketissa, mutta tämän päiväinen retkipatja lähti vähän kotikutoisemmassa versiossa - josta ei tosin valitettavasti ole kuvaa. D: Olin ensin lähettämässä sitä laivapostilla, mutta selvisikin että jos saisin sitä pakettia ihan aavistuksen pienemmäksi, niin sen saisi lähetettyä lentopostissa vain 200 jenin hintaerolla. Anyway, tämän päiväinen paketti lähti 2300 jenillä ja eilinen noin 1000, eli halvemmaksi tuli kuin maksaa Finnairin lisämatkatavaramaksuja. :')


Käytiin aamupalalla Hamamatsun aseman alakerran tutussa leipomokahvilassa. Hyyyvin terveellistä, cream soodat ja hunajapullaleivät.
Matkalla junaevästä ostamaan. :)


Randommmm.


Ja tässä ollaankin jo shinkansen-raiteilla meidän painavien kantamusten kera. Meidän oli alunperin tarkoitus mennä paikallisjunilla, mutta sitten vähän mietittiin meidän tavaroiden määrää ja rahatilannetta, ja kiitos isukin ja sevenelevenin ATM:n visa electron -ystävällisyyden, päätettiin mennä shinkansenilla (halvimmalla ja hitaimmalla tosin). 


Matkatavaroiden takia varattiin paikat etukäteen, vaikka loppujen lopuksi varaamattomien paikkojen vaunuissa olisi ollut enemmän tilaa... Mutta no, eipä siinä paljon hintaeroa ole. Sitä paitsi tuolla vaunussa oli huvittavan paljon länsimaalaisia. :D


Fuji ja--- jotain.


Eväät~ Tällä kertaa jopa tiesin koko ajan mitä syön. XDTuolla oltaisiin jouduttu vaihtamaan junaa, jos ei oltaisi tultu shinkansenilla.


Seuraava kuva, joka kamerassa oli, onkin sitten jo Uenosta. Päädyttiin pienen Tokion asemalla seikkailun jälkeen Uenoon, ja koska haluttiin säästää rahaa eikä mennä metrolla, päätettiin kävellä sieltä meidän hostellille. 
...ja oli muuten äärimmäisen typerä valinta. :___D Joku mies auttoi meitä vähän asemalla niin että osattaisiin lähteä oikeaan suuntaan, mutta eipä siitä kauheasti apua ollut, vaan käveltiin 2km väärään suuntaan ja päädyttiin Akihabaraan. XD Ei todellakaan lähdetty kävelemään takaisin päin, vaan hypättiin metroon ja mentiin Tawaramachin asemalle, joka on lähellä meidän yöpymispaikkaa, eli Asakusa Ryokan Toukaisouta (seinässä lukee tosin hostel toukaisou).Tien toisella puolella Toukaisouta vastapäätä onkin sitten love-hotelli. :____D

Anyway, tultiin siis matkalaukkujen raahaamisesta väsyneinä sisään, ja kun sanoin että meillä on varaus, niin se mies siinä oli heti vaan silleen "Mirva-san desu ne". Ihanan epävirallisen tuntuista, kun kutsutaan etunimellä.  :') Sitten se vielä nauroi kun sanoin että laitoin vahingossa mun hotellirahakuoren matkalaukkuun, ja aloin kaivamaan sitä sieltä siinä. Ja saatiin siltä myös kaikkia hyödyllisiä karttoja ja opaslehtisiä sun muuta. Niin ja sitten se vielä kantoi meidän matkalaukut ylös. ;_;♥

Ensivaikutelma tästä paikasta oli siis tosi kiva, ja tää on sellanen mitä perheyrityksestä kuvittelisikin. Huoneen suhteen taso vain laski aika reilusti verrattuna meidän luksushetkiin Hamamatsussa. 


Tässä on meidän sängyt. Molemmille omat eli kelpaa. :D


Ja tässä nurkkaus, josta löytyy telkkari (pienehkö sellainen), teenkeitin, pikkupöytä ja joka toimii myös mun datausnurkkauksena + todennäköisesti myös laittautumisnurkkauksena, kunhan saadaan ostettua joku peili (vessassa on minipeili, mutta siellä ei ole pistorasiotia suoristusraudalle). Kyllä tänne seisomaan mahtuu, mutta lattiatilaa on sen verran vähän, että molempien matkalaukkuja ei saa yhtä aikaa auki lattialla. XD


Vessa ja suihku. Ei ihan niin pienen tuntuista kuin Smile Hotel Nambassa, mutta perinteiseen japanilaiseen tapaan peseytyessä istutaan ammeessa.

Pienuudesta huolimatta tullaan varmasti viihtymään täällä! ^___^ ...tai sitten ei, teki vaan mieli sanoa noin. XD


Huoneeseen tutustumisen jälkeen lähdettiin tutustumaan Asakusaan.


Ja käytiin syömässä Freshness burgerissa. Tai no, otettiin chai lattet ja juustokakkupalat, ja leikittiin turisteja karttoja ja oppaita selailemalla. Tai no, turistejahan me täällä ollaankin. :D Jostain syystä Osakassa ei ole ollenkaan niin turisti-olo kuin täällä, kun se on niin tuttu paikka jo.


Käytiin pakollisilla ostoksilla (= hammastahnaa, lakkaa ja kasvojenpesuainetta jossa on mizobata junpein kuva), ja eksyttiin vahingossa tälle millelie suhteellisen tunnetulle kadulle, jonka päässä on joku temppeli tai vastaava. Juu kyllä olen tietämätön turisti.Turistivaatetus yay.


Oioioi Sky Tree tuolla oikealla taustalla. *-*Tuli ihan Osaka-tunnelmat tuosta Life-kaupasta, kun ollaan käyty siinä melkein aina kun ollaan oltu JR-Namban asemalla siitä asti kun ekan kerran käytiin Japanissa. Ruokakaupat ♥


Iltapalaksi mansikoita ja tomaatteja. XD

Ai niin ja saatiin randomisti Hamamatsussa joltain stylisti-hepulta sen käyntikortit. :___D Kyllähän kaikki sanoo että Japanissa länsimaalaisen naamalla pääsee helposti malliksi tai vastaavaksi, mutta en ajatellut että tällanenkin naama kelpaisi... Muttajoo, tää tyyppi pyysi ilmoittelemaan jos vielä joskus tullaan Hamamatsun suuntaan, vaikka sanottiinkin ettei luultavasti olla tulossa vähän aikaan uudestaan.

No comments: