Wednesday, April 10, 2013

Japan day 6

Helloes jälleen kerran. :) Suomesta käsin aina niin ihanalta vaikuttavan japsitelkkarin ohjelmisto yllättää taas mielenkiinnottomuudellaan, joten mikäs sen parempaa tekemistä kuin bloggaaminen ! 
...ei tosin edes tehty tänään oikein mitään mielenkiintoista mutta whatever, tykkään kirjoitella näitä. :D


Aamupäivän look. Halusin välttämättä käyttää tuota hametta, kun nyt kerran olen sen tänne raahannut. Ongelmana on vaan se, etten Suomessakaan oikein osaa käyttää hameita... Pitäisi opetella. Muttajoo, se vaateasioista tällä kertaa.


Randomisti kuva meidän hotellin läheisestä Sukiyasta. Tuolta saisi halpaa ruokaa, mutta eipä olla käyty. Eikä varmaan käydäkään. Mhah.


JR Namban asemaa. Oltiin aamulla menossa ostamaan shinkansen-lippuja, mutta jono oli niin pitkä, että mentiin iltapäivällä uudestaan.


Seuraavana suunnattiin jälleen kerran Dotonboria kohti ja Shinsaibashisujille. Ja käytiin purikurassa.
...ja tuota, ei ehkä onnistunut ihan niin hyvin kuin olisi voinut. XD En nyt jaksa yksityiskohtaisesti alkaa kertomaan meidän sähläilystä mutta tuota juu. Kokeillaan ehkä Tokiossa uudestaan.

Tuli muuten purikura-kopeista mieleen, että en oikeesti tajua mitä japanilaiset näkee Dakota Rosessa. Tuollakin oli sen pärställä päällystettyjä koppeja ja telkkarissa pyörii sellanen äärimmäisen awkward mainos, jossa tämä kyseinen tyyppi rallattelee jotain... Tai siis oikeasti, voisiko mustakin tulla julkkis jos vaan opettelisin käyttämään photoshoppia paremmin, käyttäisin irtoripsiä ja enemmän meikkiä? Ei sillä että haluaisin tosin.


Purikurasekoilun jälkeen kierreltiin kaupoissa. Onnistuin tekemään matkan ensimmäisen epäonnistuneen vaateostoksen, mutta onneksi se maksoi vain about 15€... Ei pitäisi ostaa vaatteita sovittamatta. :D 
Anyway, shoppailun ja muun kiertelyn jälkeen suunnattiin lounaalle Mister Donuttiin!


Äärimmäisen terveellinen lounas: furankupai eli tollanen nakilla täytetty pikkupiirasjuttu, jälkiruoaksi pon de ring ja juomana latte (edessä oleva on shikon annos, omani näkyy tuossa taaempana). Pon de ringit on niin ihania, kun ne on niin sellasia... chewyjä. En tiedä miten sen sanoisi suomeksi enkä muutenkaan osaa kuvailla niitä, mutta ne on just sellasia mistä vois kuvata videota hidastettuna lähikuvana kun niistä repäisee palasen. :___D Saman olisi voinut tehdä meidän eilisille hanbaaguille, kun niistä valui juustoa niin suloisesti...
juu anteeksi tykkään ruoasta XD


Mister Donutin kakkoskerroksesta oli kivat näkymät. Tuolla olisi voinut istua vaikka kuinka kauan vaan katselemassa ohi kulkevia ihmisiä. :')
Shoppailun jälkeen lähdettiin Osakajokouenin suuntaan. Käveltiin hotellille ja kävin vaihtamassa vähän lämpimämmät vaatteet, ja jatkettiin matkaa kohti Taishon asemaa. Tuo asema on käytännössä meidän lähin (juna)asema, mutta ollaan käytetty JR Nambaakin jonkin verran, kun sieltä pääsee kätevämmin esimerkiksi Naran suuntaan.


Osakajo Hallissa oli keikka alkamassa, ilmoitustaulun kuvasta ja fanien pukeutumisesta päätellen Miliyah Katon, joten tuolla oli ehkä vähän enemmän ihmisiä kuin tavallisesti tuohon aikaan. Tosin tässä vaiheessa ihmisiä oli vielä melko vähän.

Kissa ♥ Ei olla nähty tällä matkalla läheskään niin paljon kissoja kuin aikaisemmin, mutta nyt nähtiin useampi kerralla kun tajuttiin katsoa pusikkoon... Aw aloin kaipaamaan meidän omaa läskipalleroa. ;_; Kuvan pointti: nuo juoksevat ihmiset. :)


Syötiin puistossa takoyakia. Kovin moni koju ei ollut enää auki, mutta noita palleroita onneksi sai vielä. :') Oon syönyt vasta 2 kertaa takoyakia, mutta pakko sanoa että nuo oli jotenkin vielä paljon parempia kuin ne, mitä syötiin viime vuonna Q's mallissa. ...joka ei sinänsä ole mikään ihme. :___D


Jälkiruoaksi Häagen-Dazsin maccha-jäätelöä automaatista. Ja en tosiaan ostanut tuota siksi, että olisi ollut jotenkin liian lämmin tai jotain, koska tuolla oli oikeastaan aika kylmä. Se automaatti vaan oli niin kutsuva että jotenkin vaan laitoin ne kolikot sinne ja ja... XD Mulla on oikeesti joku automaatti-addiktio, kun tekee mieli aina ostaa jotain kun sattuu pysähtymään jonkun sellasen lähelle. Ei ole kauhean hyvä asia sinänsä, koska täällä automaatteja on aika, ehem, paljon.


Vähän maisemia. ♥


Kun oltiin tulossa puistosta pois päin niin halusin välttämättä kiertää tuolta suht läheltä rantaa. Siellä oli toisaalta hauska kävellä, kun siellä oli tyyppejä viettämässä iltaa ja monilla soi jotain musiikkia ja kaikkea, mutta toisaalta tuli vähän ankea tunnelma, kun tuli sellanen "pääsispä itsekin mukaan"-tunnelma. T.T Ei sillä, oltaisiin varmaan päästykin (tyyliin yksi gyaru-o joukkio vaikutti varsin kiinnostuneelta ainakin tervehtimään), mutta jotenkin kielimuuri ja kylmyys ja kaikki sai meidät lopulta vaan lähtemään asemalle päin.Meitä vastaan tuli sellanen vanha pariskunta, ja se mies vaan randomisti kysyi haluttaisiinko että se ottaisi meistä kuvan. No, mikäs siinä, eipä meistä oikein yhteiskuvia olekaan. XD Ei kovin onnistunut kuva mun osalta, mutta ainakin ollaan siinä molemmat.


Ihmiset lisääntyyyy. Kuulutuksista päätellen se keikka oli alkamassa. Alkoi tekemään hirveästi mieli mennä jollekin keikalle nyt, mutta onneksi JUMPin ensimmäinen keikka on jo 13.päivä. ♥ 

Btw, saatiin tuolle ekalle keikalle "unelmapaikat" tosi edestä, ja ehkä about 100000 jeniä halvemmalla kun mitä ne saisi "paikat tiedossa"-liput ostamalla. Mutta! Ne on areenalta. D: Tällaisena melkein 180-senttisenä tuntuu jotenkin vaan niin epäkohteliaalta mennä sinne areenalle seisomaan, kun tuntuu ettei takaa sitten näe kukaan... Tiedän ettei tällasia pitäisi miettiä, mutta yh, silti luultavasti vaihdan noi liput jos vaan löydän jonkun joku olisi halukas vaihtamaan. 
Noilta paikoilta meidät ja meidän hieno Shikon taiteilema Suomi-uchiwa kyllä ainakin huomattaisiin satavarmasti mutta en nyt tiiä onko se pääasia. :___D


Maailman paras kasvovesi ja saman merkin kosteusvoide, jota päätin huvikseni kokeilla myös. En ollut tosin aikaisemmin kokeillut juuri tuota kasvovettäkään, kun tämä on kaiketi joku vieläkin paranneltu versio.

Huomenna vika päivä Osakassa. ;_; Tullaan onneksi vielä kuun lopussa takaisin tosin. :)

1 comment:

Äpy said...

Niin sillä läskipallerolla kai tarkoitit Arvia??? Arvilla käy hoitaja viikonlopulla kun mie lähden reissuun...