Saturday, April 6, 2013

Japan day 2

Heips, tässä tulee nyt heti edellisen perään pieni kuvapainotteinen postaus siitä, mitä ollaan tänään tehty täällä Osakassa. Satoi aikalailla koko päivän + tuuli kovaa, jonka takia ihana pallollinen H&M-laatusateevarjoni vaihtui Daison 200 jenin muoviseen versioon.


Mihinkäs muuhun sitä sadepäivän käyttäisi kuin shoppailuun, joten tehtiin kuten muutkin ja suunnattiin katollisille kaduille, pääasiassa Shinsaibashisujille.


...älkää huomioiko tuota etualalla olevaa naamaa, se ei liity kuvaan mitenkään. Paitsi siten, että Japani (= mm. aikaero) on tehnyt minusta kuolleen näköisen, ja se korostuu sateisella ja tuulisella säällä.
Käytiin myös OPAssa ! Vaatteita ei tosin ostettu yhtään, vaan mentiin vaan syömään. :DSyötiin kiinalaista. En muista tuon annoksen nimeä, mutta siinä on kumminkin yakisobaa, vihanneksia ja jotain lihajuttua. Onmnonm niin hyvää *Q*


Jälkiruokaa Baskin Robbinsissa. n__n Makuina musk melon ja ichigo & milk.
Aa niin ja täällä tehtiin meidän ensimmäinen suomalaisbongaus ! Kuultiin vaan joidenkin puhuvan suomea, ja mietittiin että mentäiskö häiritsemään, mutta ne häipyi niin nopeesti ettei ehditty. D: Täällä näkyy näin keväällä paljon enemmän ulkomaalaisia kuin talvella, mutta suomalaisia ei olla vielä bongattu(/tunnistettu suomalaisiksi)  enempää.


Jaaaaa tässä vielä muutamia niistä ostoksista, joita ollaan tähän mennessä tehty. :D Eli syömistä, uchiwan tekotarpeita, cupcake-vuokia (..daiso-heräteostos) ja jotain kosmetiikkaa/mitälie.

No comments: