Thursday, April 18, 2013

Japan day 14: Yoyogi kouen ja Ikebukuro

Meinasin ensin etten jaksa tänään kirjoittaa mitään, mutta tässä sitä taas näköjään postaillaan. :') Ei tehty tänään mitään kovin erikoista, koska jalat oli vielä vähän väsyneet eilisestä kävelystä, vaan sen sijaan käytiin jälleen Harajukussa ja samalla Yoyogin puistossa. Tämän jälkeen tehtiin vielä pikkuvisiitti Ikebukuroon tarkoituksena käydä Sunshine Cityn Namja Townissa, joka oli meidän tuurilla tietenkin kiinni - heinäkuuhun asti. XD


Tällainen lutunen nähtiin aamulla meidän hostellin lähellä. ♥Aamupalaa. :D Syötiin ennen lähtöä hotellilla ne eilen ostetut riisikeksit, ne oli ihanan pippurisia.


Japanilaisilla on usein tosi paljon kasveja talon ulkopuolella, vaikka siinä olisi kuinka vähän tilaa. Tilan hyötykäyttöä taas. :D

Käveltiin tavalliseen tapaamme Uenon asemalle, josta lähdettiin Yamanotella Harajukuun päin. Tai no, lähdettiin itse asiassa Tokion ja Shinagawan suuntaan, ja päästiin ehkä vähän pidempi matka kuin mitä toiseen suuntaan mennessä olisi ollut. Itse asiassa ajateltiin alunperin, että mennään Ikebukuroon ensin, ja silti hypättiin tuohon suuntaan menevään junaan... Yesss tykätään junassa jumituksesta. XD Täällä junat vaan tuntuu melkein aina olevan liian täynnä.


Ja Harajukussa jälleen !


Viime kerralla tämä kauppa ei ollut auki, joten päästiin vasta nyt shoppailemassa meidän halpiskorut. Kyseessä on siis lähinnä koruihin keskittyvä kauppa, jossa lähestulkoon kaikki maksaa 315 jeniä. Budjettimatkailijan kohde siis. :3


Tällä kertaa maistettiin Angel's Heartin crepejä.


Otin banaanikinuskikerma-crepen. Hyvää oli jälleen, mutta kermaa oli ehkä iihan pikkuisen liikaa. :___D


Käytiin tuolla alhaalla katselemassa olisiko JUMPin keikoista tullut jo paparazzi-kuvia, mutta en oikein saanut kunnolla katseltua niitä, kun joku random scouttaaja-mies tuli tarjoamaan jotain mallinhommia... Yritin ties kuinka monta kertaa kieltäytyä monella eri tavalla, mutta se ei vaan ottanut uskoakseen ja oikein aneli siinä ja yh. D: Kuulemma joku malli oli peruuttanut viimehetkellä, ja se yritti kysellä voisinko tulla johonkin vaatekuvauksiin jotka kestäisi vaan tunnin (muuttui pian maagisesti puoleksi tunniksi) ja sitten kun sanoin ettei tosiaan ehdi (= "kohtelias" tapa kieltäytyä) niin se kyseli ehtisikö illemmalla ja rahaakin sais kuulemma (olis muuten laitonta)..... Joo hei kiitos mutta ei kiitos.


Daiso. ♥ Ostettiin tuolta tänään taskulamppu. Älkää kysykö miksi.


Seuraavaksi suunnattiinkin Yoyogi koueniin~Tuolla oli ihmeellisen metsäistä, vaikka se on ihan keskellä kaupunkia. :o


Koululaisia näkyi jälleen paljon. Tällasissa paikoissa nyt ymmärränkin miksi niitä näkyy, mutta en tajua miten niitä näkyy kaupungillakin aina niin paljon keskellä päivää. Tai siis, eikö Japanissa ollut juuri sellaista, että koulun alueelta ei tyyliin saa poistua päivän aikana ja muuta vastaavaa? Joko niillä on jotain shoppailuretkiä kaupungille tai sitten vaan äärimmäisen epämääräisiä lukujärjestyksiä.

Kuumassa ilmassa (tää on taas niitä päiviä jollon miettii onko nyt oikeesti kevät vai kesä) räjähtäneen näköiseksi muuttunut minä päivän vitamiinijuoman kanssa.


Tuonne mennään vielä joku päivä piknikille!! Tänään ei viitsinyt, kun teki mieli lämmintä ruokaa, kun ei oikein eilen tullut sellaista syötyä.


Kilppareita ja fisuja. ♥ Katoin ensin että noi kilpparit on patsaita, mutta ei ne sitten olleetkaan - tai ainakin ne liikkui. XD


Juoma-automaatteja yay.

Puistossa kiertelyn jälkeen suunnattiin etsimään ruokapaikkaa, ja tuloksettoman Harajuku-kiertelyn jälkeen päätettiin lähteä Ikebukuron Sunshine Cityyn (joka on siis jonkinasteinen ostoskeskus).


Ikebukuroa. Paikka ei tehnyt kovin suurta vaikutusta ainakaan ulkoisella olemuksellaan. Eikä kyllä muutenkaan. En tiedä miksi, mutta tuon paikan tunnelmasta tuli vähän mieleen Osakan Tennoji - josta en myöskään tykkää mitenkään erityisesti. Sunshine Cityssa alettiin sitten katsella, missä se paljonpuhuttu Namja town olisi, kun sieltä olisi saanut gyozaa ja kaikenlaisia jänniä jäätelöitä. Ja hah, sitten kun bongattiin se kartalta, niin siinä lukikin että se on kiinni uudistustöiden takia. Heinäkuuhun asti.
...en kestä tätä meidän tuuria, ensin Arakawan valleille päätetään istuttaa uutta ruohoa (ok en tiiä mitä ne oikeesti siellä teki) juuri silloin kun me ollaan täällä ja nyt tämä. XD


Meillä oli niin nälkä, että päätettiin kumminkin syödä Sunshine Cityssa. Ruokapaikan etsiminen oli vähän haasteellista, kun kaikkialla oli joko täyttä tai liian kallista, mutta päädyttiin lopulta tällaiseen pihvipaikkaan (jolla on muuten hieno nimi as you can see). Kyllä me niitä japanilaisempiakin ruokia taas huomenna syödään... Tämän paikan pitäjätkään ei muuten tainneet olla ihan japanilaisia, ainakin ne puhui jollain muulla kielellä välillä. 


Hanbaagu ja rapu-korokkeja, oli hyvää. *Q*

Syömisen jälkeen jätettiin saman tien Ikebukuro taaksemme ja lähdettiin Asakusaan. Pikaisen hostelli-visiitin jälkeen mentiin Starbucksiin istumaan, koska ei jaksettu enää lähteä minnekään, mutta tämä varastokoppihuone on liian pieni jumitukseen. Ulkonäkö vastaa täysin olotilaa = väsymys näkyy. En ole tottunut tällaiseen elämään, että on koko ajan menossa, niin tälleen parin viikon jälkeen alkaa jo vähän väsyä. I need a lepopäivä. T_T ...jollaiseksi saa muuten kelvata huominen visiitti Takao-vuorelle (jos sää on hyvä).

2 comments:

Äpy said...

Ihanat kilpikonnat! Teijen ensimmäinen paketti tuli jo perille, mutten vielä jaksanut hakea sitä postista, lauantaina sitten.

Chupu said...

Äpy:
onpa nopeaa o__o se on varmaan se epämääräisesti pakattu patja, kun se meni lentopostissa.