Thursday, April 11, 2013

Japan day 7

...juu selvä, huomenna tää päivittäinen blogin päivittäminen varmasti loppuu. :__D Ehkä.

Tänään käytiin Minoon kansallispuistossa, joka sijaitsee about 15 kilsaa Osakan keskustasta pohjoiseen päin.


Mentiin ensin Osakan asemalle, josta jatkettiin hankyu-linjalla. Mietin vähän että löydetäänkö edes Hankyu Umedan asemaa, kun en saanut katsottua mistään missä se sijaitsee eikä oltu koskaan ennen käyty siellä, mutta täällä suunnistus sujuu ihmeellisen sujuvasti kylttien avulla. Kävelee vain sokeasti nuolien suuntaan ja sitten onkin siellä missä pitikin, vaikkei olisi tiennyt yhtään missä ko paikka on. :___D

Minoossakaan ei tarvinut pahemmin miettiä minne suuntaan pitäisi mennä, kun heti oli opaskylttejä puistoa kohti. Lähdettiin kävelemään tollasta hitaasti ylöspäin nousevaa katua. Pakko muuten sanoa, että tollasilla on oikeesti välillä pelottavan tuntusta kävellä, kun välistä tie on tosi kapea, ja sitten takaa lipuukin (juu, nimenomaan lipuu) yllättäen auto, jonka kuulee vasta tyyliin parin metrin päästä... Autot on melkein liiankin hiljasia täällä. XD
Käveltiin melkein koko menomatka tuon joen vierellä. Tulomatkalla poikkeiltiin vähän muuallekin enemmän, kuten randomeille metsäpoluille (joille mun kenkävalinta ei ollut ihan paras mahdollinen).Minä ja kivi.
Tuo vaatevalinta oli muuten äärimmäisen huono, ei edes näytä kivalta ja lisäksi oli jäätävän kylmä. :___D


Tuolla puistossa oli niin nättiä ja jotenkin--- jännän näköistä. Kasvillisuus oli  sellaista kerroksittaista, niin että ylöspäin vaan nousi puita ja blah, en osaa selittää. XD


Tässä kuvassa näkyykin jo matkan pää, eli vesiputous~! Tuonne oli noin 3 kilsan matka asemalta, ja tuo polku siis tosiaan loppui siihen. Ja jälleen kerran: se oli paljon hienompi livenä. :__DMoi lintu.


Ei ikävä kyllä nähty yhtään apinoita, vaikka lukuisat apinoiden ruokkimis- ja häiritsemis-kiellot antoivat ymmärtää, että niitä pitäisi enemmänkin varoa kuin etsiä. Ehkä oli liian kylmä ilma. Eikä toisaalta olisi ollut kovin kivaa, jos ne olisi tulleet varastamaan mun curryjuusto-panin (eli sellasen lihapiirakkamaisen jutun jonka sisällä on currya ja juustoa)


Kun asfalttitiellä kävely ei kiinnosta, niin aina voi mennä metsäännnn~Jotain hautausmaata.

Minoo-visiitin jälkeen suunnattiin hotellille ja sieltä Nambaa kohti etsimään Starbucksia, jossa olisi tilaa. Kaksi ensimmäistä, joihin yritettiin, oli ihan täynnä, mutta kolmas oli niin iso (/monikerroksinen), että mahduttiin sitten sinne. Otettiin juustokakkupalat ja chai lattet, ja suunnattiin kolmoskerrokseen pehmeille ikkunapaikoille japanilaistyylisesti näppäilemään kännykkää. n__n Tai no, minä näppäilin, koska sain tietää että Starbucksissa on ilmainen Wifi. ♥ Järjestelin sitten siinä istuskellessa meidän JUMPin lippujuttuja ja vaan jumitettiin siellä, lopulta lähdettiin kun kyllästyttiin parin koululaisen salakuvaukseen.

Mutta tosiaan, vaihdoin sitten meidän superhyvät unelma-areena paikat 12.rivin stand-paikkoihin (ja stand ei tässä tarkoita seisomista, istumapaikkoja ne on kaikki). Tai vaihdan keikkapäivänä, mutta löysin ihmisen joka suostui vaihtoon. :')


Illalliseksi sushia ja jogurttia.

Huomenna onkin sitten lähtö Hamamatsuun. Jotenkin vähän ankea tunnelma, kun tekisi mieli vielä jäädä tänne, toisaalta taas on hauskaa päästä jo jonnekin muualle. Olisin ehkä jossain määrin halunnut miitata sen yhden hep five-hihhulin uudestaan, mutta toisaalta ehtiihän sitä vielä matkan lopuksi kun tullaan tänne takaisin.

1 comment:

Äpy said...

Edelleen pakko kommentoida; upeita maisemia, upeita kuvia! Hyvää matkaa Hamamatsuun ja hyviä keikkoja!