Wednesday, April 24, 2013

Japan day 20: another rainy day

Alkaa vähän kyllästyttää nämä sadepäivät... En tajua kun niin monessa paikassa väitetään, että Japanissa on keväällä hyvä sää, ja sitten täällä sataa tai vähintäänkin tuulee kaiken aikaa. :__D Osakassa tällanen ei niin paljon haittaisi, mutta suurin osa niistä paikoista, joissa oltiin suunniteltu käyvämme Tokiossa, ei oikein sovi sadepäiville (mm. Kisarazu, Yokohaman satama-alue, Fuchun puisto ynnä monta muuta puistoa, etc.). Ja tämä sitten johtaa siihen, ettei keksitä mitä tehtäisiin. Kyllä, tekemisen puutetta Tokiossa. XD


Oltiin säästeliäitä aamupalan suhteen, ja syötiin etukäteen kaupasta ostetut juustoleivät ja vanukkaat.


Tylsä sadepäivä-look. Tuossa H&M:n kassissa on muuten sitten sateenvarjo, ei mitään ostoksia. :D


Kierreltiin jonkin aikaa Asakusan katetuilla kaduilla ja jumitettiin mm. kirjakaupassa ja drugs storeissa (jotka on meidän lempikauppoja ilmeisesti kun käydään niissä niin paljon XD), kunnes lopulta kello oli niin paljon että voitiin mennä syömään. Käytiin saman ketjun ravintolassa kuin silloin Ikebukurossa, mutta otettiin tällä kertaa vain tendonit. Ja tuossa oli munakoiso-tempuraakin. ♥

Syömisen jälkeen käväistiin nopeasti hotellilla viemässä ostokset (= uusin myojo) ja suunnattiin sitten Tawaramachin metroasemalle. Normaalisti käveltäisiin Uenoon, mutta sateen takia käytettiin lähintä asemaa + oltiin menossa Nakanoon, joten hintakaan ei olisi varmaan juuri muuttunut.


Asemaaaa. Vaihdettiin täällä metrolinjaa ja jatkettiin sinne Nakanoon. Metrossa on välillä mukavan tyhjää verrattuna Yamanoteen, mutta kaipa sielläkin ruuhka-aikaan olisi täyttä.


Kuljettiin tällaista katettua katua pitkin kohti Nakano Broadwayta, joka on siis sellanen ostoskeskus täynnä--- kaikenlaista tavaraa. :D Alakerroksesta saa ruokaakin, tyyliin tuoretta kalaa sun muuta, ja vaatteitakin löytyy, mutta meitä tuonne veti lähinnä Johnny's-tavara. Muutenkin tuo on siis tunnettu sellasena ns. nörttien paratiisina, siellä on hirveesti kaikkea animangakrääsää ja muuta vastaavaa.


Käytiin ensin Mandarakessa, jossa oli säälittävän pieni nurkkaus Johnnysille. Sitten vähän kierreltiin ja kaarreltiin, käväistiin muutamassa pienessä ja ahtaassa ja epämääräisessä pikkukaupassa. Oltiin juuri aikomuksissa lähteä alemmas ruokakerrokseen, kun yllättäen bongattiinkin sellanen kivannäkönen kauppa... Joka oli omistettu kokonaan Johnnysille ja vastaaville. :') 


...ja sinne ei olisi pitänyt ikinä astua sisään. Varsinkaan kun ollaan muutenkin ylitetty meidän budjetti... Mutta no, toisaalta kun ajattelee kaikkea sitä mitä oltaisiin voitu ostaa, niin tämä on aika pientä - JUMP-faniklubi-booklettejakin on kokonaisuudessaan 16, mutta ostin vain 6 (yksi mulla tosin on jo mheh). n___n Siellä oli esimerkiksi ihan järkyttävän iso valikoima lehtiä, tyyliin Myojoja, duetteja ja vastaavia oli kaikkia jostain 2005-vuodesta eteenpäin melkein joka numero + paljon myös vanhempiakin numeroita. Olisi tehnyt mieli ostaa joku random lehti vuoden 1994 maaliskuulta, mutta se jätettiin sentään tuonne kauppaan. XD
Ja ne uchiwa-valikoimat. ;-; Shoonia ja Taiyotakin löytyi ja jopa Ya-Ya-yahia, mutta yritettiin sitten uskotella itsellemme ettei tarvita niitä mihinkään ja jätettiin ostamatta.


Hmm, mikäköhän asema tämä on... Olisikohan taas se Takadanobaba, jossa ollaan jo kahteen kertaan hypätty randomisti junassa ulos (= vaihdettu junaa suunnittelematta huvikseen), mutta ei olla koskaan menty porteista ulos.

Teki mieli päästä jonnekin istumaan ja jumittamaan, joten suunnattiin Harajukun Cafe Solareen päivälliselle.


Smoothiet~ ♥ Syötiin samanlaiset leivät jollaisen söin eilen, kun Shikokin halusi maistaa sellasta.


Nättejä maisemia. Kuten tuo ikkunasta ulos roikkuva mies.


Illemmalla alkoi jo kirkastua, joten käveltiin Uenon asemalta~ Alkoi tosin sataa taas ennen kuin ehdittiin perille, mutta säästyipähän muutama euro kun ei menty metrolla. \o/


Iltapalaa. ♥ Noi jäätelöt on niiin hyviä. ;-; Ostettiin myös mustikoita teen kanssa popsittaviksi (yesss randomia on).

2 comments:

Eeva said...

Shikolle terveiset, tosi hyviä kuvia!

Äpy said...

Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Mutta on se vaan hyvä, että kuvilla on tekstitkin!! Voisitte tehdä yhdessä vaikka matkakirjoja?!