Saturday, April 12, 2014

Japan day 10

Tää matka on jo ihan liian lopussa. ;__; Ollaan kyllä ehditty käydä monessa paikassa missä on pitänyt ja shoppaillakin ihan riittämiin ainakin rahatilanteen kannalta, mutta yhy, haluisin vaan jäädä tänne. Aattelin että mun motivaatio pääsykokeisiin opiskeluun olis kasvanut täällä, mutta se on enemmänkin vaan laskenut, koska oon tajunnut miten hyvin japania oppii ihan pelkästään olemalla täällä. Plus myös sen, että vaikka mun japani on periaatteessa melkein N2-tasoa, niin käytännön kielitaito on vielä ärsyttävän vajavaista.

Muttajoo. Käytiin eilen niin myöhään nukkumaan, ettei yksinkertaisesti ehditty tehdä tänään kovin paljon. :D


Lähdettiin liikkeelle vasta puolenpäivän jälkeen, joten mentiin ekana syömään lounasta. :___D


Mun annos, oli hyvää. *Q*
Syömisen ja nomihoudain hyödyntämisen (siellä oli maccha-latteakin ♥) jälkeen mentiin junalla Uenoon ja Uenon puistoon. Tajusin just, että käytiin siellä viimelauntainakin. XD Tällä kertaa ei tosin juuri kierrelty puistossa, vaan käveltiin vaan siitä läpi eläintarhaan. Tää oli näitä Sinin toivepaikkoja, ja yksi niistä, joihin mulle ei olisi tullut mieleenkään mennä. Eläimet on kyllä kivoja, mutta jostain syystä en oo ikinä tykännyt eläintarhoista erityisemmin.


Toi paikka meni kiinni klo 17 ja tultiin paikalle suunnilleen kolmelta, eli meillä oli ruhtinaalliset 2 tuntia aikaa kierrellä.


Mentiin ensimmäisenä katsomaan Uenon maskottia, eli pandoja.


Ehm, tulin kyllä kattomaan pandoja enkä ihmisiä, mutta onhan tää ihmismerikin ihan kuvauksellinen. :___D Tuolla oli sellanen järjestysmies kuuluttelemassa, se toisteli mm. lausetta "katsokaa samalla kun kävelette eteenpäin", mutta ihan kuin kukaan muka olisi tuota noudattanut. 


Hei mitä, siellähän on joku eläin. Ja järjestysmies.


Noi pienet kivennäköiset mötikät tuolla keskellä on sitten norsuja. Joo toki sain otettua paljon selkeitä ja laadukkaita kuvia, mitenkäs muutenkaan.Puiston maisemat ja kasvllisuus sun muu oli ihan kivaa katseltavaa silloinkin kun eläimiä ei oikein näkynyt. Mulla on jostain syystä sellanen tunne, että tässä kuvassa olis ollut joku eläin sillon kun otin tän, mutta en oo toistaiseksi löytänyt siitä yhtäkään. XD


Jäätelön syönti on paras tapa viettää aikaa eläintarhassa. n___n 


Ihania. ;-;
Tää oikein poseerasi kameralle. :)


Mjoo, en tosiaan saanut varsinkaan mielenkiintosemmista eläimistä kovin hyviä kuvia. Jättivirtahevot ja sarvikuonot sun muut esimerkiksi oli sisätiloissa, ja siellä oli vähän himmeä valaistus, niin kamera ei oikein tykännyt. Eniten tykkäsin kaikista pienistä pörröisistä isosilmäisistä otuksista, joita oli sellaisissa pimeissä rakennuksissa, mutta niistä en edes yrittänyt ottaa kuvia.

Loppujen lopuksi ei ehditty katsoa ihan kaikkia eläimiä läpi vaikka vähän kiihdytettiin tahtia loppupuolesta. Ei esimerkiksi nähty Sinin rakkaita seeproja (mulle tosin kelpasi seepraksi sellanen yksi minkä jalat oli kun seepralla, mutta sinin ja sarin mielestä se ei ollut seepra D:).

Eläintarhan jälkeen kierreltiin vähän Uenon aseman lähistöllä, ja yritettiin etsiä ruokapaikkaa. Käväistiin myös tuhlaamassa vähän rahaa ufo catchereissa. Sari yritti saada sellasta yhtä isoa sulosta laamaa, mutta se ei millään halunnut tulla ulos sieltä koneesta. D:


Sitten käytiin Ebisussa. Mentiin ensin vahingossa ulos länsipuolen uloskäynnistä, mutta itäpuolelle vaihdettuammekaan ei löydetty sinne minne oltaisiin haluttu. Yritettiin etsiä Ebisu Garden Placea ja yhtä Johan-nimistä leipomopaikkaa, mutta--- ei löydetty lopulta kumpaakaan. T__T Jos oltaisiin tajuttu katsoa Garden Placen sijainti kartasta etukäteen, niin oltaisiin löydetty sinne heti, mutta eihän me nyt sellasta harrasteta. :D Mutta no, jos meillä on aikaa, niin saatetaan käydä tuolla vielä uudestaan. Ehkä.


Meinattiin mennä Gustoon, mutta haettiinkin iltapalaa FamilyMartista + käväisin vielä myöhemmin Sarin kanssa 7-Elevenissä. XD


♥♥♥

No comments: