Tuesday, April 8, 2014

Japan day 6

こんばんはー!Toteutettiin meidän tämän päiväinen suunnitelma puoleen väliin asti ja käytiin Nakanossa, mutta Odaibaan ei enää jaksettu mennä eli se jää vähän myöhemmäksi. Huomiseksi vaihtoehtoina on Takaosan + Odaiba tai Disneyland/sea. We'll see.


Käytettiin tänään ekaa kertaa metroa (tällä matkalla). Mentiin Yamanotella Takadanobabaan ja jatkettiin Tozai-linjalla Nakanoon.


Nakanon aseman edustalla oli nättiä~ Olis varmaan vielä kauniimpaa illalla, kun noissa lyhdyissä on valo. Ollaan tultu melkein joka päivä niin aikaisin hotellille, että ei olla useinkaan ehditty ihailla muita kuin Ikebukuron valoja. :DJeis, katettu katu. \o/ Tota pitkin kuljettiin meidän otakuilemiskeskukseen, eli Nakano Broadwayhin. ...josta en näköjään saanut otettua yhtään onnistunutta kuvaa. XD Käytiin ensin kolmoskerroksen TRIOssa eli lähinnä Johnny'siin keskittyvässä kaupassa. Sari ja Sini löysivät sisäiset Sexy Zone -faninsa, minä taas JUMPin faniklubi-lehtisiä ja pari lehteä. Siellä ei ollu yhtään niitä Myojoja, jotka olisin halunnut, eli tän vuoden alkupuolelta niitä joissa on niitä ihanan pitkiä ja syvällisiä JUMPin jäsenten yksityishaastatteluja. ;_; No mut, ehkä ostan ne sitten kesällä.


Jonkun aikaa kierreltyämme lähdettiin etsimään ruokaa. Meinattiin ensin mennä KFC:hen, mutta päädyttiin onneksi kumminkin yhteen japanilaiseen ravintolaan. Siellä tilattiin kivasti ruoat automaatista enkä tietenkään heti tajunnut, että rahat pitää laittaa ensin koneeseen. XD Onneksi random ihmiset neuvoo tarvittaessa pyytämättäkin.


Mun annos: oyakodonia (+ misokeitto). ♥


Ja Sini söi taas (raaka) tonnikala -donburia.


Ja Sari sai randomin ja vauhdikkaan valintaprosessinsa tuloksena katsudonia. :DSyömisen jälkeen palattiin vielä Nakano Broadwaylle. Sari olis halunnut ostaa jotain Pokemon-pehmoleluja, mutta valikoima oli vähän vajavaista, joten päätettiin että käydään ensin kattomassa Pokemon Centeristä (tai mikälie onkaan, joku virallinen shoppi kumminkin) mitä niillä on valikoimissa. Tämä taas vaati ehdottomasti Starbucksissa käyntiä, koska muualla ei oikein ole ilmaista wi-fiä. Tietty 7-11 olis käynyt myös, mutkun... frappuccinot. ♥ Nakanosta löytämämme Starbucks oli kumminkin täynnä, joten päätettiin lähteä Shibuyaan (= vielä täydempään Starbucksiin).Ja missäs me meidän frappuccinot juotiinkaan: tietenkin ulkona Starbucksin edessä, koska siinähän toimii wi-fi. :_____D


White trashhhh. Ei löydetty mistään roskista eikä jaksettu tunkea viemään roskiamme Starbucksiin, joten tungettiin ne muovipussiin ja kannettiin loppujen lopuksi hotellille asti. XD Käytiin ton jälkeen LUSHissa (jotkut mainosten jakelija -pojut siinä edessä naureskeli meille, kun ne tais huomata että käväistiin sivukujalla tunkemassa roskamme pussiin :__D) ja ostettiin kylpypalloja, koska pitäähän tota ammetta nyt hyödyntää. Plus se myyjä esitteli niitä meille niin innokkaasti, että eihän sieltä olis voinut lähteä ostamatta.


Seuraava etappi: Shibuya 109 - ei suinkaan se Hamamatsuchossa sijaitseva pokesentteri, joka jäi nyt jollekin muulle päivälle. Katsottiin kaikki kerrokset läpi, mutta itse en ostanut muuta kuin bb creamin Shikolle. 

109:n jälkeen suunnattiin takaisin Ikebukuroon ja Gustoon!


Meinattiin ensin ottaa vaan jälkiruokaa (paitsi sini, joka otti jonkun ihan kunnollisen kana-annoksen), mutta otettiin lopulta Sarin kanssa kumminkin ensin salaatit ja sitten vasta jälkiruokaa.


♥♥♥


Ja loppuun vielä päivän ostoksia. Näyttää paljolta, mutta oikeestaan mulla ei edes mennyt kovin paljon rahaa tänään. Noi faniklubilehtisetkin oli useimmat vaan noin 100 jeniä. :')

No comments: