Tuesday, April 15, 2014

Japan day 12

Helloes taas. :) Tulin eilen sen verran myöhään hotellille, että päivittäminen jäi vaihteeksi seuraavaan päivään. Toisaalta tänään tuskin tulee tehtyä mitään kovin erikoista, joten ehkä tää on ihan hyväkin näin - jää ehkä jotain kirjotettavaa kotiinkin.

Pakko nyt ihan ekana sanoa, että anteeksi niille, joita onnistuin huolestuttamaan. D: Sanoin Sarille ja Sinille edeltävänä päivänä, etten yhtään tiedä monelta tuun, mutta en mä kieltämättä itekään osannut yhtään ajatella, että tulisin vasta vikalla junalla. Ja sitten kun oon vielä sellanen, että huolehdin koko ajan vaan muista (tyyliin mietin eilen hirveesti onko sari ja sini löytäny disney seahin asti ja pääseekö ne takasin ja kaikkea), mutta en osaa yhtään ajatella että joku vois olla musta huolissaan. :D

Mutjoo. Eilinen oli joka tapauksessa hauska päivä ja pääsin puhumaan japania enemmän kuin ikinä. :D Tajusin tosin myös että mun puhuttu japani sucks bad time eli pitää varmaan alkaa skypettelemään tai jotain, koska muuten läpäisen vielä JLPT2:nkin ennen kun osaan oikeesti edes puhua sujuvasti (joka olis kumminkin se kaikista tärkein juttu).


Anyways, miittasin siis Kengon Shinagawan asemalla. Sanoin että haluun jonnekin minne mennessä en eksy (oon jostain syystä tosi surkee suunnistamaan sillon kun liikun yksin) ja sitä jättikelloa olis kyllä ollut aika mahdotonta olla löytämättä. :D Ehdin seisoskella siinä pari minuuttia kun tää heppu ilmestyi ja sitten lähdettiin vaan randomisti kävelemään jonnekin suuntaan. Päädyttiin akvaarioon, en tiiä kuinka suunnitellusti.


Tää oli aika pieni akvaario, silleen aika äkkiä katseltu läpi, mutta kiva silti koska fisut on aina lutusia. :')


Tuolla oli meidän lisäksi lähinnä lapsiperheitä ja muutama pari. :D


Yay pinguja. ♥


Aina löytyy joku, joka on kiinnostunut poseeraamaan kameralle.


Katottiin delffari-näytöskin (josta en näköjään ottanut kuvia vaan kun ennen sen alkua). Tuli ihan mieleen Särkänniemen delfinaario ja sen myötä sellanen jännä nostalginen tunnelma. Ihan niin kun olis ollut vaan Suomessa kattelemassa. :__D


Shinagawaaaaa. Oli nättiä, vaikka siellä ei kuulemma oikein mitään olekaan. :D

Aateltiin että voitaisiin mennä Ebisu Garden Placeen (kun jäi viimeksi välistä köh), mutta Kengo aatteli että se on nätimpi pimeellä. Niinpä mentiin tappamaan aikaa karaokeen~! Olin ensin vähän silleen "karaokeen? ei ei en haluu D:" mut suostuin sitten kumminkin ja oli kivaa. :') Plus oli jotenkin koomista, kun tiesin melkein enemmän kappaleita kuin tää mun seuralainen, tyyliin Honey L Daysia se ei tunnistanut ennen kuin lauloin sen. Niin ja Konayuki on edelleen mun bravuuri ja muuta en sitten osaakaan moi.


Karaokeilun jälkeen käytiin tällasessa paikassa, mitä on käytetty paljon draamojen kuvauspaikkana. Tuli vähän samanlainen tunne kuin Arakawan valleilla kävellessä (ei tietenkään niin vahvana tosin), ihan niin kuin olisi käynyt tuolla ennenkin mutta sitten kumminkin tiesin etten ole = oon nähnyt sen draamojen kautta tarpeeksi monta kertaa.



Oli nättiä~ Ja siellä oli kirsikankukkiakin vielä muutamassa puussa. *-*


Seuraavaksi suunnattiin Ebisu Garden Placeen, jota ei tosiaan viimeksi löydetty. :__D Tunsin itteni niin tyhmäksi kun vaan mahdollista, koska tonne pääsi suoraan asemalta sellasta vaakatason liukuportaat -reittiä. Kengokin sano, että sillä ei itelläkään ole kovin hyvä suuntavaisto mutta mun on kyllä aika huipputasoa... XD


...kunnostustöitä. Perustuuria.


Ajantappoa nro 2: kahvilassa istumista. Otin maitoteetä ja juustokakkua, koska mulla oli nälkä. :D Istuttiin tuolla aika kauan, kun siellä oli jotenkin niin kiva tunnelma + ootettiin että pimenisi + siellä oli kiva jutella.

Kello oli jo aika paljon (oletettavasti, en oikein muistanu kattoa sitä missään välissä), mutta Kengo halusi vielä näyttää mulle kotiseutuaan, joten lähdettiin Oomoriin. Käytiin game centerissä ja pääsin vihdoinkin kokeilemaan jotain sellasia random pelejä, mitä en oo viittinyt ennen kokeilla, tyyliin sellasta kivaa taikorumpujuttua. Ja en ottanut kuvia koska olin laiska. 


Aattelin, että pitäs alkaa pikkuhiljaa palaamaan hotellille, mutta Kengo halusi että käydään vielä jossain syömässä, koska ei oltu syöty mitään missään eikä se halunnut että joudun palaamaan nälkäsenä hotellille. Oltaisiin muuten menty syömään sushia, mutta mikään paikka ei ollut enää auki joten mentiin izakayaan. :D Sielläkään en ollut käynyt ennen eli wohoo, uusia kokemuksia~ \o/ Ja kaikki oli hyvää. *Q*


...liian hieno annos. ♥

Siinä istuessa tajusin sitten jossain vaiheessa vaihteeksi kattoa kelloakin ja jouduttiin lähtemään kirjaimellisesti samantien, että ehdittäisiin viimeiseen junaan Ikebukuroon.

Tänään onkin sitten the last day, koska lähtöpäivänä ei ehditä tehdä muuta kuin herätä superaikaisin ja mennä kentälle.
Ai niin ja Sarilla ja Sinillä oli hauskaa Disney Sea:ssa. En tiiä mitä ne siellä teki, mutta Sarilla oli jostain syystä aamulla ääni käheenä eli ihan kivaa tais olla. :____D

No comments: