Tuesday, April 1, 2014

明日は出発だー!

Heips! :)

Ajattelin ihan vaan vielä kertaalleen käydä kääntymässä täällä ennen Japaniin lähtöä. Ihan siltä varalta, niin tiedätte että jos en päivitä niin meidän kone on kaapattu ja paahdetaan orjatöitä jossain Siperiassa. Tai jos eräs hyvin tuntemamme kakkupoju vaikka päättää alkaa sotimaan Japania vastaan heti sinä päivänä kun saavutaan paikalle, niin voi olla, että bloggaaminen jää vähemmälle. Niin ja tietenkin jos se kaikkein epätodennäköisin ja ihan-järkyttävän-yllättävä vaihtoehto tapahtuu, ja maailman paras lentoyhtiö menee lakkoon, niin en ehkä ärsytykseltäni kehtaa kirjoittaa tänne enää koskaan.

Starbucksissa ei muuten enää ole sitä sakura-frappuccinoa, nyyhkis. ;_; Toi uusi vaikuttaa tosin vielä ihanammalta: creamy vanilla with lemon swirl. Kuka nyt edes kaipaa mitään kirsikankukkajuomia, kun tollanen ihanuus on tarjolla. ♥

Kirsikankukista voisin muuten sanoa sen verran, että valitettavasti ne ennusteet muuttui aika paljon siitä ajasta, kun niistä ensimmäisen kerran kirjoitin. Kukat alkoi lopulta kukkimaan itse asiassa aavistuksen keskimääräistä aikaisemmassa tänäkin vuonna. Eipä sillä, edelleen tullaan hyvin todennäköisesti näkemään ne kuitenkin. Mankai oli viimeksikin mennyt jo aikaa sitten, mutta silti Osakan puiston kukat oli ihan mielettömän nättejä. :')

Nyt kirjoittelen vielä viimeiset mukaan otettavat muistiinpanot toisesta pääsykoekirjasta ja sitten menen pakkaamaan. Tai no, enemmänkin tyhjentämään vaatteidentäyteistä matkalaukkuani. Viimematkan vaatekriisin takia yritin tällä kertaa pakata puoli vaatekaappia mukaan, mutta ehkä kumminkin pitäisi jättää vähän tilaa tuliaisillekin.

Ensi merkinnässä on sitten taas kuviakin! 
Todennäköisesti hyvin, hyvin, hyvin paljon.

No comments: