Sunday, April 13, 2014

Japan day 11

Heips taas~! Oltiin tänään(kin) laiskoja, eikä tehty kauheasti mitään. :D


Ensin päätettiin mennä Sunshine Cityyn. Ja koska matkalla on Milky Way, käytiin tietenkin siellä aamupalalla. Ihan kivat maisemat oli meidän ikkunapaikoilta. :')


Sini ja sen mikälie-shower-juoma.


Otin samaa kuin viimeksi, ihan siksi, että se hyppäsi taas sieltä menusta silmille silleen että alko vaan tekemään kauheesti mieli. Kinuski + banaani + vanilja -yhdistelmä toimii aina. ♥


Sarin annoksessa oli tollasia pikkucrepejäkin. *Q* ...niin ja huomatkaa toi kuvan alareunann tabasco, jota toki laitettiin kaikki sitä annoksiimme. :___D Nojoo, tuolta saa jotain suolaisiakin ruokia niin kaipa toi on niihin tarkotettu. Jotenkin huvittava se oli kumminkin tossa pöydällä.


Milky Wayn jälkeen käytiin Tokyu Handsissa vähän kiertelemässä (käytännössä käväistiin kutoskerroksessa ja tultiin alas XD) ja sitten kierreltiin Sunshine Cityssa. Ostin randomisti Ettusaisin White Shooterin, vaikka se oli ihan järkyttävän kallis (2500 jeniä), mutta tuli jotenkin sellanen tunne että tarvin sitä... Moi oon shoppailuaddikti. o/


Pääkohde Sunshine Cityssa oli Namja Town. En tajunnut ottaa siitä sisäänkäynnistä kuvaa, mutta siellä on sellanen kissateema - kuten nimestä ehkä voi päätelläkin - ja se on vähän sellanen huvipuistomainen paikka, sillä erotuksella että monet tulee sinne vaan syömään (joka maksaa siis ton 500). 


Tässä näkyy tärkein syy tuolla käyntiin, nimittäin jäätelö. Tuolla on sellanen paikka mistä saa about 50 eri jäätelömakua, kaikkea aina fisujäätelöistä wasabilla ja soijalla maustettuihin. Otettiin meille yhteiseksi tollanen 6:n pallon setti, mutta ei valittu mitään kovin järkyttäviä makuja, koska haluttiin saada ne syötyä kumminkin... Sari ja Sini ei tosin oikein tykänny mun valitsemasta perunajätskistä. :D


Seuraavaksi mä ja Sari otettiin käsinkoristeltuja ylisöpöjä kakkuja.


Ihana. ;-;

Namja Townin jälkeen lähdettiin Harajukuun. Kyllä, taas sinne. :__D Siellä oli vieläpä niin järkyttävästi väkeä tänään, ettei Takeshita Doorilla päässyt edes kunnolla eteenpäin.


Käväistiin Solare Cafessa istumassa. Otin avokado-katkarapu-majoneesi -leipiä (aaa leipää) + sitruunateetä.


Populaa riitti. Halusin käydä Forever21:ssa ja H&M:ssa, joten jouduttiin kävelemään tuo päähän asti, ja jouduttiin välillä pysähtelemäänkin, kun ihmisvirta jumittui. Mentiin takaisin asemalle Omotesandon kautta, ja siellä mahtui hengittämään aavistuksen paremmin.


...ei sillä, ihmisiä riitti kyllä Harajukun asemallakin. :D En tiedä mitä tuolla oikein tapahtui, mutta siellä oli sellanen ihan järkyttävä jono asemaporteille ja sellanen järjestysmies siellä heilumassa ja huutelemassa ohjeita ja pahoittelemassa ruuhkaa. Yleensä ruuhka-aikaankin voi vaan kävellä suoraan porteista läpi sen kummempia miettimättä enkä ole edes keikoilta tullessa koskaan jonottanut varttia päästäkseni asemalle sisään, mutta näköjään sekin on mahdollista.


Käytiin illalla Sinin kanssa pyykkäämässä hotellin kolikkokoneilla.


Tonne mentiin sisäkautta sellasen lukittavan oven kautta, mutta näemmä kadulta tonne pääsisi ihan kuka tahansa. Siinä oli varoituskin varkaista, mutta uskallettiin silti jäättää vaatteemme yksin pyörimään koneeseen (eikä niitä varastettu, wohoo \o/).


Ihana kyltti. XD♥

Huomenna Sari ja Sini menee Disney Seahin, mä en koska oon jo ylittänyt mun budjetin ihan tarpeeksi pahasti (+ en tiedä oonko niin kiinnostunut ko. paikasta, että haluisin maksaa siitä 6000 jeniä). Tiedän jossain määrin miten aion yksikseni aikani käyttää mutta jossain määrin en. En ole koskaan ennen liikkunut Japanissa yksin missään, että katsoo nyt mitä tästä tulee. :D Oon onneksi järjestänyt tän niin, etten voi jäädä hotellille lusmuamaan.

No comments: