Saturday, April 5, 2014

Japan day 3

Tän paikan wifi pätkii illalla niin pahasti, että aattelin nyt yrittää saada tän merkinnän tehtyä tänään vähän aikasemmin. Kello on about kuusi illalla, enkä tiedä ollaanko tänään enää tänään lähdössä minnekään. Oli aika väsyttävä päivä, vaikka lähdettiinkin vasta puolenpäivän maissa liikkeelle. Käveltiin, käveltiin ja käveltiin, ja käytiin syömässä ekan kerran vasta Shin-Okubossa joskus puoli viiden maissa. Kiva päivä oli anyways. :')


Aamu alkoi tänäänkin Starbucksilla. Heräsin jo seitsemän maissa enkä saanut enää unta, joten söin jo hotellilla magurotataki-onigirin ja ananasta (tällanen kivan random yhdistelmä XD), joten otin Starbucksissa vaan vaniljasitruuna-frappuccinon. Menin ihan sekasin kun se kassaheppu kysy jotain allergioista, vissiin siksi kun tossa on aika paljon sellasia juttuja mitä siinä ei ehkä kuvittelisi olevan (kananmunasta se ainakin selitti jotain), eikä multa oo ikinä ennen kysytty sellasta missään täällä. Olin silleen et "sori en kuullut", ja se alotti toistamaan mut menikin sit hakemaan jonkun (sulosen) poikatyöntekijän siihen ja se kysy multa saman englanniksi enkä tajunnu yhtään mitään (paitsi sen että se yritti puhua englantia). :___D Sitten kun sanoin et ymmärrän japania paremmin, niin se poika oli sille toiselle silleen ihanan epäkohteliaasti "oi, miks pyysit mut tähän jos se kerran osaa japaniakin" ja nauro. XD


Starbucksin jälkeen hypättiin junaan ja jäätiin pois Uenossa, eli mun ja Shikon viimematkan lähimmällä JR:n asemalla. Eliii aika tuttu paikka siis. :) En siltikään tiennyt mistä uloskäynnistä pitäisi mennä ulos, mutta onneksi osasin suunnistaa heti aseman ulkopuolella.


Päämäärä: ihmismassan edessä häämöttävät puut eli Uenon puisto. Muutamalla muullakin oli samat suunnitelmat kuin meillä näin by the way, puistossakaan ei meinaan ollut hirveän montaa sellaista kohtaa, että olisi voinut itse päättää kävelytahdistaan. :D


Kirsikankukat ♥ Niin ja jos ihmettelette miksi muutamilla ihmisillä on sateenvarjoja, niin tuolla tuli aina välillä sellasia minisadekuuroja, vaikka muuten oli tosi hyvä sää.


Ja taas tällasta just in case you don't know -infoa, koska tiedän että tätä blogia lukee aina monet sukulaisetkin sun muut: japanilaiset viettää hanamia istuskellen tuolla puiden alla pressujen päällä syöden ja juoden. Vähän samantyylistä kun joku Suomen vappupiknikkeily ehkä, tätä vaan kestää vähän useampi päivä.
Ei todellakaan oltu puiston ainoat turistit. Nähtiin itse asiassa joukko suomalaisiakin, jotka oli itseasiassa meidän kanssa samassa koneessakin. :D


Yksi kiehtovimmista asioista Japanissa: kontrastit. ♥


Parin kuvan ajan teemana parit (oi kun on rimmaavaa), joita täällä näkyy aina ja joka paikassa ja kaikkialla ja paljon. Näillä on aika vahva treffikulttuuri. Ja aina kun näkyy joku mua pitempi mies (suht harvinaisia), niin sillä on käsipuolessa sellanen puolet lyhyempi tyttöystävä. 


Kuka haluaa jonottaa tunnin polkeakseen sitten joutsenveneellä sameavetisessä lammikossa 30 minsaa hintaan 700 jeniä? Sari ja Sini ainakin, joka meinaa sitä että mennään tonne uudestaan jonain sellaisena päivänä, jolloin jonossa olevien ihmisten määrän jaksaa laskea = inhimillinen odostusaika.


Ja jos veneestä sattuu putoamaan, näiden seassa on varmasti mukava uiskennella. :)

Puistokiertelyn jälkeen lähdettiin puolirandomisti Shin-Okuboon, koska Sari halus etsiä jotain en-muista-enää-mitä (jota ei tosin löytynyt mistään). Munkin piti ostaa uusi bb cream, koska edellinen alkaa jo loppua, ja järkeilin että korealaisen merkin bb cream löytyy ehkä halvimmalla tuolta - ja olin oikeassa, hah.


En näemmä ottanut mitään kovin hyviä kuvia koko paikasta, mutta tässä tällanen täydellinen otos aseman läheisistä nuorista katusoittajapojista. Joo, en toki voinut ottaa edestä päin kuvaa tai mitään. :D Noi soitti ja laulo aika hyvin muuten.


Ja koska Shin-Okubo on Japanin korea town, ja paikassa on ihan mielettömästi ihanaa korealaista ruokaa, päätettiin mennä McDonaldsiin. n____n Meinattiin mennä syömään yakinikua tai jotain muuta hyvää, mutta ei osattu valita ja lopulta meillä oli vaan niin järkyttävä nälkä, että marssittiin tuonne. Keskityin vaan tilaamaan omat juttuni ja jätin Sarin & Sinin hoitamaan omansa, kun aattelin että kyllä Makudossa nyt enkkua ymmärretään. Eipä ymmärretty, tuloksena lievästi vajavaiset tilaukset (kuten sinin ranskalaiset ilman juomaa tai ketsuppia tai ylipäätään yhtään mitään). XD

Shin-Okubosta lähdettiin takaisin Ikebukuroon ja 7-Elevenin kautta hotellille.


Ruokaaaaa.


...ja muita ostoksia. Maskit oli kaupanpäällisiä yhdestä pienestä korealaisesta kosmetiikkakaupasta. Ja yh, oon niin mainostuksen uhri. Tai no, en nyt tiiä oliko se varsinaisesti mainostusta vai mitä, kun tullaan esittelemään tollasta anti-redness creamia... Tulee vähän sellanen "ai mulla on niin huono iho, kiitti vaan" -olo. Mutjoo, eipä sinänsä, kokeilen kyllä mitä vaan mikä auttaa ihon kuntoon, vaikka en uskokaan että mikään ulkoinen rasva voi auttaa mun tapauksessa. ...mutjoo, ei sen enempää mun iho-ongelmista. XD

Huomiseksi on luvattu taas aika ärsyttävää säätä, mutta eipä ne tänäänkään pitäneet paikkaansa, joten hopes up ! Telkkarissa näytettiin sellasta kaaviota, jonka mukaan yöllä Kanton alueella vois tulla jopa lunta, sitten lämpötila nousis iltapäivään asti ja sen jälkeen laskisi yllättäen tosi nopeesti ja tulis sateita. Mutta katsoo nyt, ei kumminkaan mitään kovin suurta tehdä kun sunnuntaina on niin paljon ruhkaa joka paikassa.

2 comments:

Anonymous said...

Moi,
oon laittanut siulle sähköpostia!
T:Äpy

Chupu said...

^ juu tiedän. :D en vaan ole muistanut vastata.