Friday, April 11, 2014

Japan day 9

Meillä oli tänään tehokas päivä, lähdettiin joskus 11-12 välillä ja tultiin takasin joskus 23 jälkeen. Jaksettiin siis olla pois hotellilta yli 12 tuntia, wohoo~! \o/

Ensin lähdettiin Harajukuun shoppaamaan. Tai no, Sini ja Sari shoppaili, mä yritin olla ostamatta mitään ja epäonnistuin. XDKäytiin myös ekaa kertaa purikurassa~! Aluksi meillä oli vähän ongelmia, ei oikein osattu mahduttaa itseämme kuvaan (tai mä en osannut ainakaan XD) eikä tiedetty minne pitäis mennä koristelemaan, ja kun piti kirjottaa sähköpostiosotteet niin en tajunnut mistä pääsee kirjottamaan tekstiä @-merkin jälkeiseen kohtaan. Ei sitten saatu kuvia mistään ja hilluttiin toiseen koppiin ottamaan yllä näkyvät kuvat ja tää koppi jopa printtasi ne meille. \o/ Saatiin ne ekat kuvatkin sieltä tiskiltä sitten lopulta, mutta ne on vielä epämääräsempiä kun noi...


原宿といったらクレープ。Ihan kuin oltaisiin kestetty ilman crepejä. :3


Hankittiin Sinille kengät ja sen jälkeen suunnattiin syömään. 


...taas niiiin autenttista. XD Päädyttiin Jonathansiin, koska aateltiin että sieltä ainakin löytyy ruokaa Sinillekin. Sitä paitsi family restauranteissa on kivan rentoa ja nomihoudai(/drink bar) = ♥. En tosin itse ottanut drink baria tällä kertaa, koska aattelin olla säästeliäs, ja kyllähän sitä vedelläkin pärjää.Syömisen jälkeen lähdettiin takaisin Harajukun asemalle päin. ...päästiin about ABC Martin kohdalle (eli ei kovin pitkälle) kun takaoikealta syöksyi sellainen nuori japanilainen mies, joka tuli selittämään mulle jotain mitälie englanniksi, mutta taas yhteisymmärrys alkoi vasta siitä kun sanoin ymmärtäväni japania. :___D Oon yleensä ihan straight away "ei nyt, mulla on kiire sori" tollasille, mutta... Nyt menin puolivahingossa suostumaan johonkin hiusmalliksi. :D Mulla on hiuskriisi, joten aattelin että ei kai näille ainakaan mitään pahempaa voi tehdä, mutta nyt kun tää Sou lähetti mulle sähköpostia niin se puhu jotain värimallista ja... En oo värjännyt hiuksia vuosiin joten oon vähän silleen että pitäiskö perua koko juttu. En vaan tiiä kehtaanko, yhy. T_T

Anyways, Harajukusta suunnattiin Shinbashiin ja sieltä Yurikamome-linjalla Odaibaan, eli sellaselle kivalle tekosaarelle.


Yurikamomesta näkee ihanasti maisemia, kun se kulkee niin ylhäällä. ♥


First stop: Venus Fort! Ei me tuolla hirveästi kaupoissa käyty (paitsi parissa jotka ei ihan vastanneet paikan yleistä tunnelmaa = hintataso sopi meidän lompakoille), mutta jo tuon katon liikkuvien pilvien katselu oli ihan kivaa. :')Seuraavaksi lähdettiin kohti Aqua Citya ja vapaudenpatsasta. Käytiin myöhemmin ihan lopuksi vielä tuossa maailmanpyörässä.


Satuttiin osumaan tuon ison robottihepun luokse juuri silloin, kun siinä alkoi joku näytös, niin jäätiin sitten siihen hetkeksi katselemaan. Sen jälkeen vilkaistiin Diver Cityn ruokavalikoima, mutta päätettiin kumminkin syödä vasta Aqua Cityssa (= seuraavassa kauppakeskuksessa). 
+ huomatkaa jouluinen valaistus.Amerikka-tunnelmaa.


 En taaskaan saanut mitään hyviä kuvia tuolta, mutta aaa, siellä oli niin ihanan näköistä. ;_;♥ Olisin voinut jäädä sinne tuijottelemaan ties kuinka pitkäksi aikaa, mutta onneksi en jäänyt, sillä kello oli jo about 8.
Aqua Cityn ruoka-alue meni nimittäin kiinni yhdeksältä. Tuolla oli sellanen kätevä systeemi, että pystyi ottamaan ruokaa mistä tahansa ravintolasta ja sitten vaan kantoi sen pöytään sinne keskellä oleviin pöytiin. Tai siis silleen jännästi, että oltaisiin voitu ottaa ihan eri ravintoloista ruokia ja silti syödä samassa pöydässä. Otettiin tosin silti kaikki samasta paikasta ruokaa. :D Yllä mun herkullinen yakisoba, maksoikin vaan 490 jeniä.

Jälkiruoka. ♥ Otin täsmälleen saman annoksen kuin viimeksi tuolla ollessa, ihan siksi että se näytti taas niin hyvältä - ja hyvää se olikin. :')
 

Syömisen jälkeen käveltiin takaisin Venus Fortille ja tuhlattiin rahojamme järkyttävän hintaiseen maailmanpyörään.Nojoo, ehkä nää maisemat oikeesti on 920 jenin arvoiset. So beautiful. ♥

Tänään tuli myös testattua kysyykö japanilaiset länsimaalaiselta papereita kaupassa, ja vastaus on näemmä ei. Ei sillä, että sillä sinänsä olisi väliä, mutta Sari ja Sini nyt vaan sattuu olemaan alaikäisiä Japanin lain mukaan (hah XD).

Huomenna (tai oikeastaan tänään koska kello on täällä jo 1:22) mennään satavarmasti ainakin Ebisuun, koska sinne meidän oli tarkoitus mennä tänäänkin mutta ei ehditty. Lisäksi ollaan mietitty Uenon eläintarhaa ja kenties Ginza-kierrosta, eli kierretään varmaan taas Yamanote kokonaan ympäri.

No comments: